Помощ за Кристиян

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Помощ за Кристиян

33 Дарители
3688.6 лв. дарени от 20000 лв.
Организатор
Моника Кодова
Бенефициент
Кристиян Димитров Пачеръзов
Крайна дата
Край след 153 дни
Налична сума
3688.6 лв.
Моника Кодова организира кампания за Кристиян Димитров Пачеръзов
Край след 153 дни
Налична сума
3688.6 лв.

Здравейте, мили хора!

Няколко месеца след раждането на Криси забелязахме, че нещо не е наред.. По повод асиметричното използване на горни и долни крайници е направена консултация в гр.София. Диагнозата на Криси е: Специфично разстройство в развитието на двигателните функции, подкрепено с термина Централно кординационно смущение (3-та средна степен); Асиметрично разпределение на мускулния тонус повече в ляво. Предписано му е: Кинезитерапия по Войта, Ерготерапия, Електростимулация, Термотерапия със стречинг, Хипербарна оксигенация, Транскраниална магнитна стимулация, Логопедична терапия.

Вече 9 месеца провеждаме ежемесечни двуседмични рехабилитационни курсове в Специализирана Болница за Рехабилитация на Деца с Детска Церебрална Парализа "Света София", гр. София.

От м.Май на Криси рехабилитационни процедури ще се правят и в гр.Плевен. И тук идва момента, в който имаме нужда от Вашата помощ..

За да може Криси да продължи лечението си в гр.София и осъществи такова в гр.Плевен, Криси ежемесечно се нуждае от около 4 300лв за рехабилитации. Кристиян е едно прекрасно малко момченце, което има нужда от Вашата помощ, за да има пълноценно детство и нормален живот!

Виж още

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.