254.08 лв. дарени от 1000 лв.
  • Организатор Мартина Йорданова
  • Бенефициент Тара
  • Създадена на 2-ри септември 2023
  • Категория Животни
  • Крайна дата Край след 62 дни
  • Налична сума 0 лв.

Документи към Кампания


Помощ за куче Тара

Да се родиш бездомен е страшен съд. Да си бездомен автоматично те прави неискан, отритван и съден за това, че съществуваш и че пречиш с битието си на останалите. Нямаш права и подкрепа, имаш само каквото съдбата е приготвила за теб във всекидневната ти борба за оцеляване.

Тара е една от хилядите странстващи души, които са имали неблагоприятната участ да попаднат на неправилното място в неподходящо време.

На 25 Август късно вечерта я намерих лежаща в агония на земята и спрял на няколко метра пред нея на аварийни автомобил. Кучето беше блъснато и по думите шофьора, глутница кучета са тръгнали да бягат след колата му и едно от тях е попаднало под една от гумите.

Беше настанено в МВК Варна за вечерта, където на следващия ден бяха направени рентгенови снимки, кръвни изследвания и ехография за проследяване на нейното състояние като се установяви, че има увеличаване на перитонеалната течност в стомашната кухина, както и тежка фрактура на левия преден крайник. В допълнение има некроза на раните на лапите, на гърдите и зад ухото.

Макар в началото шофьорът да проявяваше инициативност и отговорност за ситуацията, той остави кучето в клиниката без особен интерес какво се случва с него идните дни, а сметките се натрупваха с всеки следващ час.

От постъпването на животното посреднощ на 25 Август до отписването му на 28-ми беше натрупана сметка от 585.00лв., която съм заплатила почти изцяло с мои лични средства.

В момента продължава лечението й в друга клиника, където ежедневно се полагат грижи за нея, но заради състоянието си ще остане там известно време, докато има подобрение.

Оттук нататък разходите са непосилни за мен и ви моля за каквото и да е финансово съдействие, ще бъде оценено изключително много. 

Всяка седмица информацията за нея ще се актуализира, за да може да се следи прогресът й, както и всички останали извършени манипулации в клиниката.

Ще се направи всичко възможно да й се намери любящ дом и грижовни стопанин, но междувременно имам нужда от вашата подкрепа. Нека дадем шанс на Тара да стъпи отново на крака и да получи любовта, която всяко същество заслужава!


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
27-ми септември 2023

Първо бих искала сърдечно да благодаря на всички, които помогната досега! Сумата, която тегля в размер на 250лв., е предвидена за покриване на част о...

Изплатена сума към бенефициента: 252.88 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.
Бавно, но сигурно възстановяване
26-ти септември 2023

Към момента възстановяването на Тара е трудно. Ще бъдат премахнати бедрените глави на двата тазови крайника, защото единият е разрушен, а другият е сч...


Виж Всички новини по кампанията

254.08 лв. дарени от 1000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
11.32 лв. преди 2 седмици
avatar
9.34 лв. преди 2 седмици
avatar
97.92 лв. преди 3 седмици
avatar
9.38 лв. преди 3 седмици
avatar
0.48 лв. преди 3 седмици
avatar
9.35 лв. преди 3 седмици
avatar
8.96 лв. преди 3 седмици
avatar
9.33 лв. преди 3 седмици
avatar
98 лв. преди 3 седмици
Виж всички дарители
Дари
Сподели