Помощ за куче Тара

Животни 0/0

Помощ за куче Тара

40 Дарители
1299.71 лв. дарени от 1300 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Мартина Йорданова
Бенефициент
Тара
Крайна дата
Приключила
Налична сума
0 лв.
Мартина Йорданова организира кампания за Тара
Приключила
Налична сума
0 лв.

Да се родиш бездомен е страшен съд. Да си бездомен автоматично те прави неискан, отритван и съден за това, че съществуваш и че пречиш с битието си на останалите. Нямаш права и подкрепа, имаш само каквото съдбата е приготвила за теб във всекидневната ти борба за оцеляване.

Тара е една от хилядите странстващи души, които са имали неблагоприятната участ да попаднат на неправилното място в неподходящо време.

На 25 Август късно вечерта я намерих лежаща в агония на земята и спрял на няколко метра пред нея на аварийни автомобил. Кучето беше блъснато и по думите шофьора, глутница кучета са тръгнали да бягат след колата му и едно от тях е попаднало под една от гумите.

Беше настанено в МВК Варна за вечерта, където на следващия ден бяха направени рентгенови снимки, кръвни изследвания и ехография за проследяване на нейното състояние като се установяви, че има увеличаване на перитонеалната течност в стомашната кухина, както и тежка фрактура на левия преден крайник. В допълнение има некроза на раните на лапите, на гърдите и зад ухото.

Макар в началото шофьорът да проявяваше инициативност и отговорност за ситуацията, той остави кучето в клиниката без особен интерес какво се случва с него идните дни, а сметките се натрупваха с всеки следващ час.

От постъпването на животното посреднощ на 25 Август до отписването му на 28-ми беше натрупана сметка от 585.00лв., която съм заплатила почти изцяло с мои лични средства.

В момента продължава лечението й в друга клиника, където ежедневно се полагат грижи за нея, но заради състоянието си ще остане там известно време, докато има подобрение.

Оттук нататък разходите са непосилни за мен и ви моля за каквото и да е финансово съдействие, ще бъде оценено изключително много. 

Всяка седмица информацията за нея ще се актуализира, за да може да се следи прогресът й, както и всички останали извършени манипулации в клиниката.

Ще се направи всичко възможно да й се намери любящ дом и грижовни стопанин, но междувременно имам нужда от вашата подкрепа. Нека дадем шанс на Тара да стъпи отново на крака и да получи любовта, която всяко същество заслужава!

Виж още
Новини
30-ти ноември 2023
Мартина Йорданова организира кампания за Тара
Одобрено изплащане
С това последно плащане най-после ще успеем да покрием половината сума, която се дължи на клиниката и също така ще отбележим края на тази кампания. Бл...
38.68 лв. Изплатена сума към бенефициента
1.2 лв. Транзакционна такса
9-ти ноември 2023
Мартина Йорданова организира кампания за Тара
Одобрено изплащане
Плащането ще бъде използвано за покриване на остатъка от сумата по обгрижването и престоя на Тара в клиниката, която може да бъде прегледана в списъка...
144.55 лв. Изплатена сума към бенефициента
1.2 лв. Транзакционна такса
9-ти октомври 2023
Мартина Йорданова организира кампания за Тара
Одобрено изплащане
Здравейте отново! Първо искам да кажа, че от няколко дни съм в тотален ступор сред лавината от отзивчивост, любов и доброжелателност. Толкова много...
858.8 лв. Изплатена сума към бенефициента
1.2 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Лесно да дарите, прегледност на новините и пълно доверие в нас

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.