Помощ за Нико

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Помощ за Нико

40 Дарители
2329.89 лв. дарени от 40000 лв.
Организатор
Богомил Димитров
Бенефициент
Николай Богомилов Димитров
Крайна дата
Край след 36 дни
Налична сума
2329.89 лв.
Богомил Димитров организира кампания за Николай Богомилов Димитров
Край след 36 дни
Налична сума
2329.89 лв.

Здравейте,

Това е нашият син Николай. Той е на 8. На около две годишна възраст забелязахме, че детето е с проблем. Не комуникираше, не се обръщаше при повикване,. След много срещи с доктори и изследвания се разбра, че детето е с детски аутизъм и лека умствена изостаналост. По препоръка на специалисти започнахме терапии с логопеди, психолози но две години нямаше резултат. Междувременно направихме куп изследвания, в т.ч. за тежки метали, за пропускливи черва и се оказа, че и двете са далеч над нормата. 

Междувременно се запознахме с група хора, които бяха в същото положение като нас. От тях разбрахме за хелациите(чистене на тежки метали)и за терапия със стволови клетки. За съжаление нямахме средствата за това, поради което събрахме средства от близки и приятели и направихме няколко хелации в Италия ,започнахме да му даваме куп скъпи добавки, както и една вливка на стволови клетки в Братислава и в съчетание на работата със специалисти положителните резултати са налице.

Вече вокализира много повече и непредизвикана реч се увеличи. За съжаление още има нужда от помощ при много от ежедневните си занимания. Говорихме със докторите от клиниката за стволови клетки в Братислава и от там ни увериха, че има много добър шанс Нико значително да подобри състоянието си след още няколко вливки.

За съжаление средствата ни се изчерпаха, а цената на една вливка е 6500 евро с отстъпката, която ни направиха - средства, непосилни за нас.


Затова се обръщам към всички хора с големи сърца, помогнете ми да дам на сина си шанс за едно по-добро бъдеще!! 

Благодаря ви.

Виж още
Новини
29-ти април 2024
Богомил Димитров организира кампания за Николай Богомилов Димитров
Рожден Ден
Честит рожден Ден Нико . Днес моето момче става на 9 год. Желая ти много здраве щастие и безгрижно детство детето ми. Желая от сърце твоето състояние...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.