Подновяване на кампанията 15.04.24гЗдравейте,

Казвам се Красимир Карамаринов на 22г от София и съм започнал пътя на професионален спортист и по-точно - в света на автомобилните спортове. Главната цел е европейският шампионат - GT4 European Series.

По този повод търся спонсорство и финансова помощ за да продължа моята кариера на автомобилен пилот.

Кратко резюме за мен:

След 2 годишното ми професионално обучение в България и Гърция по картинг (с издаден сертификат), продължих моето развитие към автомобилите. Така от началото на 2023г съм официално автомобилно състезателно лице на България с лиценз а и скоро за Европа.

Като картинг школовки съм преминал през училището на Любомир Маринков към БФК - Българска федерация по картинг, със сертификат, че имам уменията на пилот и мога да продължа обучението си за на пред.

След това направих 3-дневен тестов курс с отбора на Данаило Роси за Гърция - DR Racing Kart Greece, като само за 3 дни обучение бях на 4 секунди зад борещите се за купата на гърция по картинг в моята категория - Rotax Max Senior. Треньорите бяха много приятно изненадани от показаното от мен, като умения, само за 3 дни тренировки с тях.

След картинг обучението започнах да се занимавам полу-професионално и да взимам участия в дисциплина - Time Attack, вече с автомобили на клубни нива, като за моят клас - немодифицирани, винаги съм бил на челните 3 места, дори влизам във времената на модифицирани.

След успешно преминато обучение за майсторско шофиране в рали школата за пилоти на Павел Жеков - JRS - Jekov Rally School (отново с издаден сертификат), смея да твърдя, че съм с най-добро време на Писта Дракон за моят автомобил в неговият клас със стокова мощност и съотношение килограм - конски сили.

Също така съм отличен с категория ,,Silver" от FIA за автомобилен пилот, което ми позволява развитието в категориите GT4 и GT3, за които се боря от самото начало на моята състезателна кариера и вече разпознаваем между българските състезателни среди като - Карамаринов Рейсинг.

Както всеки спорт и спортист, винаги се стига до бариерата - спонсорство и финансиране. Реших да се обърна към вас за помощ за да продължа моето развитие на професионален пилот на европейско ниво в категориите GT4 и GT3 - European Series.
 
Имам вече отправени предложения към мен от европейски отбори за шампионата на GT4 European Series, за 2024г.

Най-добрата финансово и не само оферта е от отбора на W&S Motorsports със състезателен автомобил Porsche 718 Cayman GT4 RS Clubsport, но въпреки, че цената е една от най-добрите в света на GT4 шампионата, нямам нужните финанси.

Поради тази причина се обръщам към вас, със зов за помощ и съвместно партньорство, за един талантлив български автомобилен пилот да се състезава и печели в Европа.

Исканата цена за целия шампионат е 175хил. евро, като включва всичко необходимо да се състезавам, с екип зад гърба ми, състезателен автомобил и ремонтни дейности.

Какво представлява GT4 European Series шампионат:

Шампионата се състои от 7 състезателни уикенда (6 от които са квалификационни с точки), включващи по две официални състезания с времетраене 60мин всеки, тренировки цял ден преди състезателният уикенд и две квалификационни сесии преди официалните състезания.

От 2024г. за пръв път в историята на GT4 ще се дават парични награди на пилотите.

 

Линкове и профили свързани с мен:

Новини:
https://karting.bg/karamarinov-i-koso-uchastvaha-v-otkritiya-den-na-karting-uchilishteto-na-marinkov/
https://karting.bg/karting-uchilishteto-otbelyaza-kraya-na-sezona-s-oficialno-nagrazhdavane/


Социални мрежи:

TikTok: https://www.tiktok.com/@krasimirkaramarinov
Instagram: https://www.instagram.com/karamarinov_racing/
YouTube: https://www.youtube.com/@KrasiKaramarinov

Контакти:
Тел: 0884360801
email: [email protected]


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели