Помощ за Станимир

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Помощ за Станимир

160 Дарители
22530.17 лв. дарени от 120000 лв.
Организатор
Габриела Петрова
Бенефициент
Станимир Атанасов Велев
Крайна дата
Край след 88 дни
Налична сума
4172.58 лв.
Габриела Петрова организира кампания за Станимир Атанасов Велев
Край след 88 дни
Налична сума
4172.58 лв.

Здравейте добри хора!

Казвам се Габриела Петрова и съм дъщеря на Станимир Атанасов Велев, който ще бъде и бенефициента на кампанията. Сега ще ви разкажа и неговата история. Станимир е на 58 години от град Пловдив. Той е любящ съпруг, баща на две дъщери и дядо на четири прекрасни внучета, които го обичат страшно много и винаги искат да прекарват времето си с него. Баща ни е човек с много силна воля, и винаги с желание да помогне на другите дори до днешна дата. 

Ако нямате финансова възможност можете да ни подкрепите като споделите кампанията в социалните мрежи. 🙏🏻

След големи трудности и загуби, през които ни преведе живота, мога смело да кажа, че най-после стигнахме момент, в който спокойно да си кажем, че сме едно голямо и щастливо семейство, изпълнено с много любов.

През 2018г., баща ни започна да посещава различни специалисти поради оплаквания от нетърпими на моменти болки в коремната област. Бяха му извършени три пъти гастроскопия и колоноскопия, в периода 2018 - 2023г, но не се откри проблема.

За съжаление щастието на нашето семейство бе помрачено на 14.09.23г., когато на баща ни беше извършен скенер с контрастно вещество по негово настояване, при който се видя наличието на аденокарцином намиращ се в опашката на панкреаса, и разсейки намиращи се в малкият таз.

На 27.09.23г. на баща ни беше извършена лапароскопска операция, с взета биопсия при която се потвърди, че той има агресивен Аденокарцином на панкреаса. Това беше поредният удар за който живота не ни беше подготвил. Трябваше да действаме много бързо и баща ми започна лечението, чрез химиотерапии, в Турция, на 17.10.23г., след направен ПЕТ скенер.

За съжаление за лечение в България трябваше да чакаме още дълго време, с което нашият баща не разполагаше, защото неговото състояние се влошаваше. След като ни дадоха огромни надежди при започване на лечението, баща ни извърши до момента 8 броя химиотерапии в болницата LivHospital, след което още една химиотерапия в болницата Аджибадем, където премести лечението си, поради наличието на лекар специализиран с панкреатична хирургия.  

За момента той се чувства по-добре, но нищо не е свършило, а ние искаме той да живее и да е без болки. Дотук той е заплатил близо €25,000, но се налагат още поне три химиотерапии, нов ПЕТ скенер и операция, които ще налагат сумата от €41,350, които за огромно наше съжаление, стават непосилни за нашето семейство за такъв кратък период. Имаме изпратена проформа-фактура, както и всички други необходими документи. Лечението при онкологичните заболявания е сложно и етапно, съответно е вероятно да се налагат още няколко броя химиотерапии.

Никога не сме вярвали, че ще бъдем от другата страна на дарителските кампании, но се наложи да прибегнем до тук, защото сумите са големи за кратък срок.

Затова заставаме тук, пред вас, и молим за вашата помощ, в този изключително труден, за нас, момент. Вярваме, че с вашата помощ, ще успеем да съберем нужната сума за лечението му.

Животът на нашия баща и съпруг няма цена за нас, защото той е изключително важна фигура в нашите животи. Той има силното желание да продължи да се бори и всички ние се надяваме на най-доброто след като лекарите ни вдъхват такава надежда!

Благодарим Ви за подкрепата!

Виж още
Новини
29-ти април 2024
Габриела Петрова организира кампания за Станимир Атанасов Велев
Одобрено изплащане
В Понеделник баща ни заминава отново за Турция след още няколко извършени химиотерапии, за да бъдат направени ПЕТ-скенер и кръвни тестове заедно с кон...
3910.79 лв. Плащане по фактура
40 лв. Транзакционна такса
18-ти март 2024
Габриела Петрова организира кампания за Станимир Атанасов Велев
Одобрено изплащане
Здравейте, мили хора! Състоянието на Станимир се подобрява благодарение на всички вас! Очакваме операция да бъде извършена след като се направят евент...
14366.8 лв. Плащане по фактура
40 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.