Помощ за стоматологично лечение на Криси

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Помощ за стоматологично лечение на Криси

383 Дарители
9605.48 лв. дарени от 16380 лв.
Организатор
Кристина Гахова
Крайна дата
Край след 32 дни
Налична сума
1604.28 лв.
Кристина Гахова е организатор на кампанията
Край след 32 дни
Налична сума
1604.28 лв.

Здравейте приятели и тези!

Казвам се Кристина Димитрова Гахова на 44г от София, разведена с две деца момчета на 12г и 9г. Тези от Вас които ме познават знаят колко съм помагала и в колко каузи съм участвала, защото знам какво е спешна нужда, болка и безизходица, защото и моите две деца са с увреждания и проблеми.

Но сега дойде момент, в който аз самата имам нужда от помощ, за да мога да продължа да се боря с проблемите, които не спират да изникват покрай децата ми. Каквото беше до тук с децата се справих сама а именно , големият ми син : диагноза в момента на раждането Хипоспадия, операция на 1.8г, на 1.3г диагноза долна спастична пареза на крачетата, лека степен ДЦП, на 3.6г диагнози: Разстройство на експресивната реч, разстройство на рецептурната реч, Нарушение на активността и вниманието, разстройство с тревога от раздяла. На 9.8г диагноза митрален клапен пролапс на сърцето.

Малкият ми син с урологична диагноза, която казват е само козметична но той вече е на 9г и все още има нощна еменуреза, предстои да проведем изследвания. На 7г възраст диагноза изоставане в растежа, при снимка на китката се установи дисхармонична костна възраст отговаряща на 2г6м 3г дете, тоест изоставане с около 5 години. 

С повечето неща се справих, като през това време гледах и моята баба на легло в продължение на една година, мир на праха й.

Предстоят ми още борби, но всичките тези мъки и стрес доведоха до това да развия генерализирана парадонтоза , с топене на кост и кариес нерезистентно съзъбие. Топенето на костта е голямо, всички зъби са подвижни и скоро ще го загубя. До момента от началото на Ковид епидемията ни оставиха на работа хоум офис, но скоро трябва да се върна на работа сред хора. Извадих вече няколко зъба , не мога да се храня, не мога да общувам спокойно с хората и не знам в това положение ще си запазя ли и работата. А аз имам нужда от постоянна работа, защото имам да водя още битки за това децата ми да бъдат, ако не здрави то поне да се доближат максимално до здрави деца.

Не разполагам с такава сума, не получавам и достатъчно, за да поема лечението на децата си плюс кредит. За това се обръщам към Вас, лечението ми е планирано от 03.04, за да може да се завърши в срок, в който трябва да се върна на работа в офиса.

С цялото си сърце, от мое име и от името на децата ми Ви моля да ми подадете ръка в този труден за мен момент.

Сигурна съм, че има много хора минали през моята борба с диагнозите на децата ми и знаят колко е трудно а още по-трудно е когато човек е сам. Ще съм благодарна на всеки един от Вас, който ни протегне ръка и ми даде шанс за един нормален живот, възможност да се храня нормално и да мога да работя сред хора!

Виж още
Новини
16-ти май 2024
Кристина Гахова
Забавяне с лечението
Здравейте приятели, малко ще се забавим с крайната дата на лечението. Постоянните зъби на долна челюст няма да бъдат поставени на 21.05.2024г. На 28.0...
 
2-ри април 2024
Кристина Гахова
Одобрено изплащане
Здравейте, лечението ми започва утре 03.04 , на стоматолога ще се преведат 8000лв от събраната сума. Доплащането ще бъде извършено когато завърши лече...
8000 лв. Плащане по фактура
1.2 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.