1000 лв. дарени от 1500 лв.

С любов към животните

Здравейте, добри хора с огромни сърца!

Аз съм Стефи! От малка много обичам животните и всъщи съм си направила нещо като мини-приют. Прибирам от улицата болни животинки, водя ги по ветеринарни клиники, кастрирам ги, храня ги и се грижа за тях, до колкото мога.

На почти 19 години съм и все още не работя, а разчитам на майка ми и баща ми да ми помагат за животните, затова се обръщам към вас с апел за помощ. Защото има много бездомни и изхвърлени животинки, които не са виновни за съдбата си.

В момента при мен има 8 котки и 13 кучета, от които съм кастрирала само две кучета. Трябва да се кастрират и останалите.

За жалост едно от кучетата е болно от краста, която е много упорита и я лекувам от зимата, но няма никакво подобрение. Моята ветеринарка, каза, че може би ще е нужно да ходим в Стара Загора, за да го видят и там. Едно от котетата е сакато и с трите лапички, то също трябва да бъде заведено в Стара Загора за снимки и евентуални операции.

Животинките също имат нужда и от специална храна, защото от тях има и бебета и старци. 

Това е моята история и ще се радвам, ако бъдете съпричастни с мен, за да помагаме на такива животинки заедно.


Новини по кампанията

Кастрации 08.09.23г
8-ми септември 2023

Здравейте! Кастрирахме още 3 женски кученца и една котка. Имахме малко забавяне, за котето, защото бебета още сучеха. Но вече проядоха и дори сме наме...

Започваме! 27.08.23г
26-ти август 2023

Здравейте хора!  Ето и първите ни двама герои, които днес кастрирахме! Благодаряяя!

новина
новина
новина
Одобрено изплащане
25-ти август 2023

Благодаря Ви много за помощта да сбъдвам мечтата си! С тези парички ще отида веднага да купя храна за животните и лекарства за вътрешно и външно обезп...

Изплатена сума към бенефициента: 998.8 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.

Виж Всички новини по кампанията

1000 лв. дарени от 1500 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
500 лв. преди 1 месец
avatar
500 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели