68.48 лв. дарени от 7804 лв.

Сън в съня - късометражен филм

Здравейте на всички!

Казвам се Явор Алипиев, 31 г., София, България.

Една от най-големите страсти ми е киното, а също и обичам да пиша. Имам заснети вече 3 късометражни филмичета, които изцяло сам финансирах. Конкретното, за което кандидатствам тук, има необходимост от по-голям бюджет.

Сюжетът разказва кошмар, през който преминава главният герой. През това неприятно пътешествие той се бори със своите вътрешни демони, както и осъзнава грешките, които е допуснал. Ще се срещне с подобие на бившата си приятелка, въху която най-вероятно ѝ е било посегнато физически. Героят ще срещне себе си в миналото, сега и в бъдещето, а финалният коментар към публиката е до какво може да доведе прекомерната употреба на алкохол, а също и ще се протестира срещу домашното насилие, което е особено актуална тема в днешно време.

Филмът ще бъде заснет изцяло тип "One-Shot".

Екипът е изцяло готов и се състои от млади и амбициозни хора :)

Също така, моля всеки който дари сума по-голяма от 500,00 лв. да се свърже с мен, ако желае, за да бъде добавено името му като executive producer на филмчето.

ТУК разбито може да се добие подробна информация относно бюджетът.

Ако желаете да Ви изпратя сценария - моля, пишете ми във ФЕЙСБУК профила - Yavor Alipiev или в INSTAGRAM - Sunnylight017.

Поздрави,
Явор


68.48 лв. дарени от 7804 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
18.87 лв. преди 1 месец
avatar
40.28 лв. преди 1 месец
avatar
9.33 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели