514.41 лв. дарени от 1200 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Сценични костюми за децата от танцова школа “Brave Dance Studio”

Благотворителна кампания за набиране на средства за сценични костюми за децата от танцова група “Brave Dance Studio”

Информация за "Brave Dance Studio"

Създадената през 2018г. в Русе, танцова школа "Brave Dance Studio" е първата школа в страната и града, която се занимава изцяло с преподаването и формирането на К-поп танцови групи. Ръководена е от професионалист в танцовото изкуство и е пряко свързана с корейската поп музика.

К-Поп (от английски: Korean Pop) е музикален жанр. Той е модерна форма на южнокорейската поп музика и включва в себе си различни направления на денс музиката - електропоп, хип-хоп, съвременен ритъм енд блус, джас, госпъл, реге и др. Както е разнообразен този музикален жанр, така и танците към него съчетават много и различни стилове от танцовото изкуство, които ги прави уникални по рода си.

За четирите години от както е създадена, школата има над 40 участия и състезания в Русе и из цяла България, въпреки пандемията. Още от 2019г. планират и мечтаят за участия в Европа, но последвалите събития и финансово състояние, не позволяват осъществяването на желанията им.

Повече инфо за школата можете да откриете в Instagram профила или Facebook страницата им.

Искам да видя клипове с танци на школа "Brave Dance Studio"

Как мога да помогна на "Brave Dance Studio"?

За да участват по конкурси и фестивали, децата от школата имат нужда от хубаво сценично облекло. Можете да помогнете като направите парично дарение за закупуване на костюми. Който няма възможност, може да сподели кампанията.

За да са по-шарени и успешни, децата имат нужда от Вашата помощ!


Новини по кампанията

21-ви ноември 2022
Одобрено изплащане

Кампанията е стартирана април 2021г., тече повече от 1г. и половина и сме благодарни на дарителите. След като получим сумата ще я използваме точно по...

Изплатена сума към бенефициента: 513.21 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.

Виж Всички новини по кампанията

514.41 лв. дарени от 1200 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели
avatar
115.15 лв. преди 5 месеца
avatar
153.76 лв. преди 7 месеца
avatar
196.7 лв. преди 9 месеца
avatar
48.8 лв. преди 11 месеца
Виж всички дарители
Дари
Сподели