• Начало
  • Кампании
  • Сдружение за независимо българско кино 'TOMOVJUNIOR' събира бюджет за късометражен филм

Дарете първи! Цел: 12000 лв.

Сдружение за независимо българско кино 'TOMOVJUNIOR' събира бюджет за късометражен филм

Здравейте приятели. Сдружение за независимо българско кино 'TOMOVJUNIOR' събира бюджет в размер на 10 - 12 хиляди лева за новият си проект - късометражният филм "Хубавица".  

"Хубавица" ще бъде филм, почти без диалог с времетраене около 13 - 15 минути. Той ще бъде създаден по модела на немите филми на Чарли Чаплин и неговата основна цел е да въздейства емоционално върху зрителите, използвайки визуалните изразни средства на киното.      

Филмът разказва историята на млад, интелигентен и циничен джебчия, експерт в занаята си. Той ограбва безскрупулно жертвите си по рейсове, като вътрешно се надсмива на ситуацията. При последната си акция в един автобус, вижда момиче, което много харесва от пръв поглед. Бутва се "случайно" в нея и прибира портфейлът й. Останал сам с плячката от обира - 7-8 портмонета, той си разиграва театър, с който много се забавлява. В едното портмоне, в което познава красивото момиче от рейса по снимката на личната й карта, той намира нещо непредвидено и неочаквано. .         

Филмът е в процес на разработка. Има завършен сценарий и се работи по режисьорската книга. Повечето локации са определени и са избрани актьори за главните роли, оператор, гримьор и художник по костюмите. 

Сценарист и режисьор на филмът е Александър Томов - син 

Продуцент: Чарли Варийски

За повече информация и ако искате да подпомогнете проекта може да се свържете с основателят на сдружение за независимо българско кино 'TOMOVJUNIOR' - Александър Томов - син на телефон: 

0888 57 14 22

Или на работният му имейл:

[email protected]

Заповядайте и във Facebook групите на 'TOMOVJUNIOR

Официална Facebook група на сдружението: 

https://www.facebook.com/groups/417651609942440

Група за лично творчество на Александър Томов - син: 

https://www.facebook.com/groups/2648126518803854

Заповядайте и на онлайн гледане на последният късометражен филм на 'TOMOVJUNIOR' - 'Господ е мой пастир'. Филмът е черна комедия, а в ролите са Стефан Мавродиев, Калин Врачански и Мариана Крумова.

Линк за свободно гледане: 

https://www.youtube.com/watch?v=z6hn-DglaVA

 

С уважение: Александър Томов - син 


Дарете първи! Цел: 12000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
Дари
Сподели