Шанс за живот за Дани

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Шанс за живот за Дани

1300 Дарители
83900.18 лв. дарени от 500000 лв.
Организатор
Петя Григорова
Бенефициент
Даниел Димитров
Крайна дата
Край след 12 дни
Налична сума
83900.18 лв.
Петя Григорова организира кампания за Даниел Димитров
Край след 12 дни
Налична сума
83900.18 лв.

‼️СПЕШНО‼️ Да дадем шанс на Дани да живее!

Обръщам се към вас мили хора за помощ. Обръщам се с огромна молба към всички вас !!! Моля ви да ни помогнете да дадем надежда на Дани да живее!!!

Ужасното нещо наречено Рак се върна пак при нас след 11 месеца в ремисия 😢😢😢😢 Синът ми Даниел (на 11г) през април 2022г беше диагностициран със Willms tumor stage 4 blastemal predominant със метастази в белият дроб. След химиотерапия за смаляване на тумора имаше операция за премахване на бъбрека.След агресивна 34 седмична химиотерапия (doxorubicin,cyclophosphamide,etoposide,carboplatin) и 8 сесии радиотерапия той влезе в ремисия до 26 април,когато след X-ray рутинен скан докторите видяха метастаза голяма 2см.

Не мога да опиша ,сърцето ми какво почувства. Разбрахме,че докторите имат лимитирани опции за лечение за рецидив в неговият случай, защото той вече е получил дозите за тази химиотерапия. Радиотерапията също не е опция. Назначиха лечение с по-щадяща химиотерапия (irinotecan, vincristine),но шанса да не повлияе на туморните клетки е висок , тъй като се съмняват,че след агресивната химиотерапия клетките на тумора може да са станали устойчиви на лечение и шанса да оцелее е малък.

С Дани трябва да заминем за Турция много спешно до края на седмицата, за да му се направят наново изследвания и назначи лечение подходящо за него и да му даде шанс да живее!!!!

За лечението трябват над 500 000лв,които са непосилни за мен сама жена ,която сама отглежда близнаци.  Дани е истинско ангелче и аз вярвам ,че има шанс. 

Виж още

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.