Шанс за живот за хубавата Елена

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Шанс за живот за хубавата Елена

801 Дарители
96932.82 лв. дарени от 200000 лв.
Организатор
Силвия Дочева
Бенефициент
Елена Пенева
Крайна дата
Край след 23 дни
Налична сума
41770.68 лв.
Силвия Дочева организира кампания за Елена Пенева
Край след 23 дни
Налична сума
41770.68 лв.

Здравейте скъпи приятели,

Казвам се Силвия Дочева и се обръщам към всички вас за помощ за сестрата на моя съпруг прекрасната Елена!

Елена е прекрасна съпруга, майка, дъщеря и приятел, изключително интелигентна,доброномарена и позитивна! За наше огромно съжаление преди три години Ели и семейството ни се сблъска със страшната диагноза РАК на маточната шийка.

И борбата започна,с всички сили, с цялата позитивна енергия която има в нас и вяра, че добрите хора се преборват с тази ужасавяща страшна болест!

На 14.06.2021 Ели премина през робот-асистирана радикална хистероктомия клас III на яйчинците и тотална лимфна дисекция по повод хистологично доказан карцином на маточна шийка с ангажиране на маточното тяло. Последва химиотерапия и лъчетерапия. Ситуацията изглеждаше да беше овладяна !Живота за Ели се промени, започна да спазва всички хранителни навици присъщи на онкоболните хора, провеждаха се редовни прегледи и изледвания, но нейната вяра и усмивка не я напуснаха нито за миг.

И така, всичко беше наред до месец август/октомври, когато се появяха притеснителни симптоми.......и РАКА се ВЪРНА!

През ноември 2023 по повод болки в опашната кост беше направен ПЕТ скенер. Установени бяха метастази в лимфни възли. Не сме спирали да се борим с всички сили и средства, специални хранителни режими, витамини, гладолечение, иновативни медицински подходи проведени в град София.За наше огромно съжаление състоянието на Ели се влошавашава с всеки изминал ден.И така стигнахме пак до поредния курс на химиотерапия.

Започнахме химиотерапия Февруари месец в гр.Шумен. След втория курс не само, че не настъпи подобрение, а дори влошаване. Химиотерапията е силно агресивна, както към раковите клетки, така и към здравите в организма. Тялото на Ели започна да се предава и се появиха оттоци в областта на корема, крайниците и силни болки.

Но ние не спираме и не се отказваме! В търсене на най- добрите шансове за живот за Ели,намерихме надежда в Турция при професор Серкан Кезин. На 25.03.2024 Ели започна химиотерапия в Турция- болница Мемориал Инстанбул при професор Серкан Кезин. На 3ти срещу 4ти април състоянието на Ели рязко се влоши, бяха направени спешни изследвания и се установиха изключитено влошени кръвни показатели, което доведе до спешно заминаване за лечение в Истанбул, което към днешна дата 08 април продължава.

Елена има 4ти стадии на рак на лимфните възли, болките са много силни, но не могат да сломят нейния дух и воля за живот! Тя се бори зверски, всеки ден, всеки час, всеки миг!

Моля помогнете ни да я подкрепим! До сега успявахме сами и с помощта на най- близките ни приятели да се справяме. Вече е финансово непосилно да продължим без вашата подкрепа. Всеки един курс на химиотерапия по предписания план струва 12 000 евро, отделно при случай на спешност както и сега дневния престой в болницата в Турция е 600 евро на ден. Сами можете да си представите, че има и съпътстващи разходи към лечението, живота е скъп и той не спира.

Ели има две прекрани дъщери, любящ съпруг и нас нейното семейсто! Надяваме във ваше лице да намерим нови приятели, с големи сърца и желание да помогнат!

Моля помогнете на Ели да продължи да се усмихва без болка, да бъде с нас и да живее този живот още дълго време, защото ние имаме нужда от нея!И света има нужда от хора като нея за да бъде едно по-хубаво място!

БЛАГОДАРИМ!

Виж още
Новини
9-ти май 2024
Силвия Дочева организира кампания за Елена Пенева
Одобрено изплащане
Скъпи дарители, след проведената втора химио терапия Ели се чувства малко по- добре към днешна дата. Подготвя се за отпътуване към Турция на 12.05 за...
834 лв. Възстановени средства за разходи
1.2 лв. Транзакционна такса
17-ти април 2024
Силвия Дочева организира кампания за Елена Пенева
Одобрено изплащане
Здравейте мили дарители! След тежкото състояние , в което Ели беше изпаднала и 5 дневен престой в болницата в Турция тя успя да се стабилизира и да се...
54252.8 лв. Плащане по фактура
74.14 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.

Платформата започва процес по смяна на валутата от ЛЕВА в ЕВРО. Опцията "дарение по IBAN" е временно спряна, за да се сменят сметките към еврови. НЕ дарявайте по сметки на фондацията, които откривате извън платформата!