85645.64 лв. дарени от 78000 лв.

Документи към Кампания


Шанс за Павел

Добри хора, времето ни изключително малко имаме насрочена дата за биопсия на 7ми февруари, след което ще последват десет лъчетерапии и веднага операция.

Всичко това ще се случи в рамките на следващите две седмици с божията благословия и Вашата безценна помощ!!!!

Брагодаря Ви от дъното на душата си!!!

От началото на годината бучката и възпалението, които Павел имаше от вътрешната страна на дясното си бедро, много бързо нарастнаха. Болките му станаха нетърпими. Не можеше да спи. Това ни наведе на мисълта, че не е просто някакво разтягане или възпаление на нерв, мускул или нещо подобно.

След посещение при лекар му беше назначен ЯМР, който при разчитането показа туморно образование с вношителните 167мм като размер.

Стрестнати от констатацията, поискахме петскенер, но се оказа, че в България, независимо дали по здравна каса или платен прием (който е доста скъп) трябва да се чака ред, поне месец. След което се чака 20 работни дни, за да бъде разчетен. Това ни накара да вземем решение и за отидем да направим петскенер в Истанбул на 1ви Февруари 2024г

Петскенера показа изключително агресивено и бързоразвиващо се злокачествено образование, което е засегнало и бедрената кост.

Добрата новина в случая е, че все още  няма разсейки на друго място във вътрешните органи като белите дробове.Препоръката на лекарите е възможно най-скоро да се направи много прецизна и специална биопсия изискваща болничен престой и анестезия,  както на туморното образование  така и на засегнатата кост.

След което да се предприеме минимум десетдневна лъчетерапия, която да бъде последвана от изключително сложна операция направена от Онко ортопед в присъствието на сърдечно съдов хирург, заради опасната близост на минаващата главна артерия до туморното образование. Около седмица болничен престой под лекарско наблюдение, и най вероятно след възстановяване от операцията, химиотерапия.

Сумите за лечението на Павел са непосилни за нас, затова се обръчаме с молба за помощ към Вас. Моля Ви, подкрепете Павел, за да бъде до децата си.


Новини по кампанията

Биопсията е направена
13-ти февруари 2024

Привет на всички вас мили ангели хранители, хора с добри сърца и съпричастни души. Тръгнахме по пътя, вярваме че избрахме и направихме правилните стъ...

новина
Одобрено изплащане
13-ти февруари 2024

Скъпи и безкрайно драги дарители, биопсията мина и сега чакаме резултатите от нея, защото за лекарите е от изключителна важност да знаят точният вид р...

Плащане по фактура: 7840 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
Одобрено изплащане
7-ми февруари 2024

Здравейте скъпи хора, утре на 7ми февруари ще бъде извършена първата манипулация на Павел. Изключително сложна биопсия от засегнатата бедрена кост от...

Плащане по фактура: 15680 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

85645.64 лв. дарени от 78000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
522.5 лв. преди 3 дни
avatar
2.45 лв. преди 3 дни
avatar
48.75 лв. преди 5 дни
avatar
48.75 лв. преди 5 дни
avatar
9.34 лв. преди 5 дни
avatar
58.55 лв. преди 6 дни
avatar
9.35 лв. преди 6 дни
avatar
4.42 лв. преди 1 седмица
avatar
9.35 лв. преди 1 седмица
avatar
48.88 лв. преди 1 седмица
Виж всички дарители
Дари
Сподели