Щастливо детство за Дамян

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Щастливо детство за Дамян

75 Дарители
19253.75 лв. дарени от 73808 лв.
Организатор
Desislava Dimova
Бенефициент
Дамян Димов
Крайна дата
Край след 123 дни
Налична сума
3842.59 лв.
Desislava Dimova организира кампания за Дамян Димов
Край след 123 дни
Налична сума
3842.59 лв.

Дамян Димов е на 8 години . Той е с диагноза „детски аутизъм“.От пет години семейството ни се бори за здравето на Дамян, опитвайки се да го подобри с подкрепата на различни специалисти – лекари, логопеди, психолози, както и с редица скъпоструващи лечения.

От будно и любознателно дете, проходило и изговарящо думи, момчето се затвари, спиря да говори, губи и зрителен контакт.

За да бъде подобрено състоянието на детето ни, е нужно вливане на стволови клетки и терапии в барокамера в клиники в чужбина. Лечението включва ежемесечни терапии и в гр. Бари, Италия, съпроводени с прием на различни медикаменти и добавки.

За да бъде подобрено неговото състояние, е необходимо вливане на стволови клетки  в клиника в Украйна или Мексико, както и ежемесечни терапии в Бари, Италия. Сумата от 80 хил. евро за процедурите е непосилна за семейството ни, лечение е необходимо да започне възможно най-скоро, за да подобрим бързо състоянието му.

Виж още
Новини
1-ви март 2024
Desislava Dimova организира кампания за Дамян Димов
Одобрено изплащане
Привет на всички, дарители! При нас усилено кипи подготовка за пътуване през август месец 2024г. в Киев, Украйна в клиника EMCELL. Там ще бъдат...
15371.16 лв. Плащане по фактура
40 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.