Щастливи за ръка

Деца и младежи 0/0

Щастливи за ръка

13 Дарители
1381.51 лв. дарени от 7500 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Надежда Райчева
Бенефициент
Сдружение \"Паралелен свят\",град Пловдив
Крайна дата
Приключила
Налична сума
0 лв.
Надежда Райчева организира кампания за Сдружение \"Паралелен свят\",град Пловдив
Приключила
Налична сума
0 лв.

Сдружение "Паралелен свят" е родителска организация основана 2010 година в град Пловдив. В нея участват 70 родители , които се борят да направят светът на децата си по - щастлив, по - гостоприемен и в него да присъстват максимален брой хора.

Специалният отбор по баскетбол на Тина Димитрова и Сдружение "Паралелен свят" набира средства за Happy Hand on The Road Caserta 2023 - Фестивал на спорта и социалното приобщаване в град Казерта, Италия , което ще се проведе в края на месец Октомври. 

Happy Hand е събитие, което насочва вниманието върху уменията на хората с увреждания, като се предлагат олимпийски и параолимпийски спортове и възможност за взаимно проникване между дисциплините – спорт, визуални изкуства, музика и забавления – за нова култура на хората с увреждания, за мотивация на тези, които физически стартират в неравностойно положение.

Там участниците се срещат с други младежи със затруднения от цял свят, заедно се състезават и преди всичко се и забавляват, печелят много емоции и нови приятели.

Happy Hand е празникът на хората и приобщаването. Събитие, което не е насочено само към хората с увреждания, а към всички. Един фестивал на заедността и споделената радост и щастие.

Поради финансови затруднения се налага отбора да набира средства за да може да осъществи това така желано и необходимо за тях мероприятие. 

 Благодарим от сърце на всички! 🍀

Виж още
Новини
25-ти октомври 2023
Надежда Райчева организира кампания за Сдружение \"Паралелен свят\",град Пловдив
Одобрено изплащане
Дойде дългоочаквания момент. Утре младежите летят за Италия за да участват във фестивала Happy Hand on The Road Caserta. Благодаря на всички дарители,...
1380.31 лв. Изплатена сума към бенефициента
1.2 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Лесно да дарите, прегледност на новините и пълно доверие в нас

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.