6317.3 лв. дарени от 43579 лв.

Документи към Кампания


Щастливо бъдеще за Ивон

Здравейте скъпи дарители, аз съм майката на Ивон. Тя е едно 8 годишно дете, лъчезарно и добро. Усмивката винаги огрява лицето й!

На 1 година когато разбрахме,че има забавено двигателно развитие, започнахме да посещаваме различни специалисти и през 2017г. ни поставиха диагноза Детска церебрална парализа-долна спастична парапареза. През цялото време провеждахме ежедневни рехабилитации, които и се отразяваха добре,но не бяха достатъчни, затова след консултация през 2018г. и 2019г. направихме две Фибротомии от които имаше значително подобрение и Ивон започна да прави първите си самостоятелни крачки.(Тогава всички вярвахме в чудеса…)

С времето мускулите и започнаха да отслабват и да губи постигнатите резултати и след преглед от невролог беше установено, че има Аксонална сензо-моторна полиневропатия.(Тогава станахме реалисти и започнахме да се борим с фактите!) До 2022г крачетата и силно се изкривиха и направихме консултации с различни ортопеди в България и отговора им беше, че е невъзможна ортопедична корекция (…и по страшни неща.) Тогава се обърнахме към д-р Александър Кребс в Ортопедична болница „Шпайзинг” във Виена, който се съгласи да извърши операцията.

Операцията беше повече от успешна и Ивон отново може да стъпва на краката си и да ходи с наша помощ. Тази година след контролен преглед при д-р Кребс разбрахме, че тазобедрените стави са започнали да излизат и трябва да се направи операция на двете тазобедрени стави едновременно, след която Ивон ще бъде с гипсова шина в областта на таза и краката 6 седмици!

След операцията ще бъде нужна усилена рехабилитация. Желаем да продължим лечението на Ивон в Ортопедична болница „Шпайзинг”във Виена , където ще получи грижите които заслужава!

Ще бъдем благодарни на всеки, който реши да се включи в нашата кауза!


6317.3 лв. дарени от 43579 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
147.14 лв. преди 1 ден
avatar
58.78 лв. преди 4 дни
avatar
98 лв. преди 1 седмица
avatar
19.2 лв. преди 1 седмица
avatar
14.26 лв. преди 1 седмица
avatar
9.5 лв. преди 1 седмица
avatar
48.75 лв. преди 1 седмица
avatar
24.11 лв. преди 2 седмици
avatar
9.17 лв. преди 2 седмици
avatar
492 лв. преди 2 седмици
Виж всички дарители
Дари
Сподели