Спаси живота на СТЕЛИЯН

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
1045 Дарители
99352.56 лв. дарени от 500000 лв.
Организатор
Стелиян Ангелов
Крайна дата
Край след 6 дни
Налична сума
45851.43 лв.
Стелиян Ангелов е организатор на кампанията
Край след 6 дни
Налична сума
45851.43 лв.

СПЕШНО и изключително ВАЖНО!!!

10-ти май 2024

Здравейте дарители 🩵и скъпи приятели!💙Искам да Ви съобщя кратката, но ПОТРЕСАВАЩА новина, за състоянието ми, която СТРАШНО ме ПРИТЕСНЯВА!!! Резултатът от направената ми биопсия в Турция е различен от този в България. Изследването показва отново РЯДКО срещания РАБДОМИОСАРКОМ, а не както до сега ЛИПОСАРКОМ, на който изцяло се доверихме на българските лекари и започнах лечението си тук в България.

От тогавашните изследвания и проведените цели Два курса химиотерапия до сегашните изследвания в Турция, резултата е УЖАСЕН. Вместо нещата да се развият в добра посока, за СЪЖАЛЕНИЕ се е получил ОБРАТЕН ЕФЕКТ. Туморът е нарастнал СКОРОСТРЕЛНО според професор Харзем и ако до преди даваше голям шанс, с днешна дата не каза същото. Понеже огромния тумор е притиснал главен нерв и за това не чувствам крака си. Изчаквам да ми назначат правилната терапия която да направя, защото в момента, при това положение, ТУМОРА Не може да се отстрани. А понеже не може да започнем химиотерапия, трябва да изчакваме, понеже имам още химия от тази, която тук ми сложиха и докато не минат 21 дни не могат да назначат и тук, но вече правилната.

За това се обръщам с молба към Вас, който с каквото би могъл да ми помогне, нека го направи! С днешна дата, освен за операция, ще трябват средства за лечение и престой в Турция, понеже не подсигуряват. По този начин средствата се увеличават, а аз не трябва да губя време. Всяка секунда, означава много за мен!!! Тук е момента да Благодаря на всички за подкрепата!💙Благодаря на Дарителите и бъдещите такива 🩵Благодаря Ви за съпричастността, както и за моралната подкрепа!!!💙 Благодаря Ви, че Ви има!!!💙💙💙 Бъдете здрави и благословени!💙🙏

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.