7009.8 лв. дарени от 10649 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
  • Организатор iCat Rescue
  • Бенефициент iCat Rescue
  • Създадена на 7-ми октомври 2023
  • Категория Животни
  • Крайна дата Приключила
  • Налична сума 0 лв.

Документи към Кампания


Спаси коткоубежището на iCat Rescue

Добри Човеци, обичащи животните - котаците от коткоубежището ни се нуждаят от вас!

Ние сме доброволческа, но регистрирана официално организация, която се опитва да проправя път към каузата си за едно по-добро бъдеще на животните вече седма година, единствено благодарение на дарения от Човеците, небезразлични към животните в беда.

А страдащи в страната ни има на всяка крачка...

Към днешна дата, в помещението, което сме наели за спасените и излекувани вече котаци се намират 52 големи котета и още 8 бебета, които са на друго място. Някои от тях с хронични и доживотни заболявания. С ежедневна терапия. Други от тях развиват нови заболявания, поради лошото качество на живота навън, който са живели, те са със срината имунна система и носители на котешки вируси или увредени органи, които причиняват дълготрайни поражения в дългосрочен план. Трети пък са навън - сърце не ни дава да обърнем гръб на умиращи и страдащи живи същества, които видимо имат крещяща нужда от помощ, защото са претърпели жестока травма или са се разболяли тежко, имат нужда от  операция или продължително лечение в клиника.

През тази година, десетки котета са постъпили за лечение в клиниките, с които работим. И не смогваме да помогнем на всички...твърде много са нуждаещите се, а подкрепата - твърде недостатъчна.

Леа - едно от подопечните ни,която миналата година лекувахме от смъртоносен вирус, но оздравя, разви тежка пневмония и без малко да си отиде, но благодарение на адекватната намеса на лекарите в Многопрофилна клиника България, тя бе спасена.

Рижко - друго от котачетата ни, което е с нас от 9 години пък бе дълго време с неясна диагноза, котан загуби 1/2ра от теглото и апетита си, а червата му ехографски са изменени и атонични. Няколко пъти посети клиниката за престой и изследвания тази година, а подкрепата за неговата сметка, бе минимална.

Багира - бе намерен с тежка херния и счупване в областта на коляното. След три животоспасяващи операции, той е вече съвсем здрав и зает с безгрижното си детство в приемния си дом.

Kaлояна, която бе нападната от кучета и остана парализирана до живот, но пък щастливо осиновена в Австрия.
И много,много други, които сме лекувани, но не са получили нужната подкрепа, за да покрием сметките им в клиниката и така те се натрупват на наше име.

Към днешна дата, дължим над 10 000лв, което означава, че трябва да прекратим посещенията в клиниката, тъй като сумата е неприемливо висока. Прекратяването на посещенията от своя страна би било пагубно за всички котаци под наша опека, защото някои от тях имат неотложна нужда да получават навременна лекарска помощ.

Моля, помогнете ни да продължим да им предоставяме ветеринарни грижи, дарете капка надежда за спасените котета, които си нямат никого другиго, освен нас.


Новини по кампанията

Трансфер на средства
26-ти ноември 2023

Дарение на средства от кампания Спаси коткоубежището на iCat Rescue към кампания Да подадем ръка на Марио. Прехвърлена сума: 50.49лв.

Одобрено изплащане
16-ти ноември 2023

Плащане на част от сметката на коте Пандора към Многопрофилна клиника.

Изплатена сума към бенефициента: 520 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.
Одобрено изплащане
28-ми октомври 2023

Плащане на ветеринарните сметки на Багира и Глупи.

Изплатена сума към бенефициента: 431 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.

Виж Всички новини по кампанията

7009.8 лв. дарени от 10649 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
-50.49 лв. преди 1 седмица
avatar
48.75 лв. преди 2 седмици
avatar
292.75 лв. преди 2 седмици
avatar
11.29 лв. преди 3 седмици
avatar
7.37 лв. преди 3 седмици
avatar
19.2 лв. преди 4 седмици
avatar
97.03 лв. преди 1 месец
avatar
19.18 лв. преди 1 месец
avatar
32.96 лв. преди 1 месец
avatar
11.31 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Сподели