СПЕШЕН ЗОВ ЗА ПОМОЩ

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

СПЕШЕН ЗОВ ЗА ПОМОЩ

2924 Дарители
119848.73 лв. дарени от 150000 лв.
Организатор
Боянка никова
Бенефициент
БИЛЯНА ХРИСТОВА
Крайна дата
Край след 108 дни
Налична сума
5375.55 лв.
Боянка никова организира кампания за БИЛЯНА ХРИСТОВА
Край след 108 дни
Налична сума
5375.55 лв.

Здравейте, добри и съпричастни хора!

Пиша със свито майчиното сърце,защото животът на най милото ми същество се преобърна и пое по пътя на неспирна болка и страдания.Аз съм майката на на това прекрасно младо момиче-Биляна.Всеки,който я познава,знае,колко добър,състрадатекен и ценен човек е.Благодарение на любовта си към животните ,тя е спасила не един живот а стотици.Били се посвети на каузата да помага на тези,които не могат да се защитят сами и влагаше цялата си енергия в това.

А сега тя се нуждае от незабавна помощ,защото състоянието,в което се намира е животозастрашаващо.Последните две години  бяха изключително трудни и мъчителни за нея.Всичко започна след като се разболява от менингоенцефалит.Направи усложнение хидроцефалия.След 20 дневен световъртеж и преходен инсулт беше опериране по спешност.Първа ендоскопска операцие.Следваща с постсвяне на мозъчен  шънт.Следващите месеци  ужасни болки и страдания,впоследствие гръбначни мозъчен арахноидит.Отново операция,ревизия на клапата,оказа се малфункция на същата.След известно време започна пак да залита.болки в гръбначния стълб.Пак ямр,скенери.Оказа се,че пак има хидроцефалия,този път комуникирараща.Пак в болница,пак пункция,дренаж,регулиране,но тя се влоши до съзнание на губене и идване в съзнание.Неможе да се движи,трудно комуникира,трудно се храни.За съжаление лекарите тук,немогат да направят  нищо,с което да помогнат. Биляна се влошава все по вече всеки ден,аз аз с нищо не мога да помогна на моето прекрасно дете.Обърнах се за консултация с Acibadem  болница в Истанбул, откъдето  получихме оферта за лечение на стойност 55 170 евро.За съжаление  сумата е непосилна за нас,а се налага да замине възможно най скоро, защото състоянието й е много тежко.

Моля ви с цялото ми майчино сърце,да ми помогнете да спася детето си.Нека заедно върнем живота и усмивката на това прекрасно ,толкова изстрадало създание.Благодаря на всеки,който може и иска да помогне в борбата ми за живота на моето дете.Бъдете здрави и Бог да ви благослови!

Виж още
Новини
23-ти февруари 2024
Боянка никова организира кампания за БИЛЯНА ХРИСТОВА
Одобрено изплащане
Мили Дарители!В хода на проследяване на основното заболяване на Били,установиха перикарден излив,който налага лечение и съответно чести проследявания....
Виж още
130 лв. Възстановени средства за разходи
1.2 лв. Транзакционна такса
7-ми февруари 2024
Боянка никова организира кампания за БИЛЯНА ХРИСТОВА
Одобрено изплащане
Моля за въстановяване за транспортни разходи свързани с лечението на Биляна.
119 лв. Възстановени средства за разходи
1.2 лв. Транзакционна такса
14-ти януари 2024
Боянка никова организира кампания за БИЛЯНА ХРИСТОВА
Зов за помощ
Здравейте Приятели, Дарители, Добри, Съпричастни Хора!🙏Всеки запознат с нашата история,знае ,че Били претърпя 5 неврохирургични интервенции за около д...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.