118692.87 лв. дарени от 150000 лв.

Документи към Кампания


СПЕШЕН ЗОВ ЗА ПОМОЩ

Здравейте, добри и съпричастни хора!

Пиша със свито майчиното сърце,защото животът на най милото ми същество се преобърна и пое по пътя на неспирна болка и страдания.Аз съм майката на на това прекрасно младо момиче-Биляна.Всеки,който я познава,знае,колко добър,състрадатекен и ценен човек е.Благодарение на любовта си към животните ,тя е спасила не един живот а стотици.Били се посвети на каузата да помага на тези,които не могат да се защитят сами и влагаше цялата си енергия в това.

А сега тя се нуждае от незабавна помощ,защото състоянието,в което се намира е животозастрашаващо.Последните две години  бяха изключително трудни и мъчителни за нея.Всичко започна след като се разболява от менингоенцефалит.Направи усложнение хидроцефалия.След 20 дневен световъртеж и преходен инсулт беше опериране по спешност.Първа ендоскопска операцие.Следваща с постсвяне на мозъчен  шънт.Следващите месеци  ужасни болки и страдания,впоследствие гръбначни мозъчен арахноидит.Отново операция,ревизия на клапата,оказа се малфункция на същата.След известно време започна пак да залита.болки в гръбначния стълб.Пак ямр,скенери.Оказа се,че пак има хидроцефалия,този път комуникирараща.Пак в болница,пак пункция,дренаж,регулиране,но тя се влоши до съзнание на губене и идване в съзнание.Неможе да се движи,трудно комуникира,трудно се храни.За съжаление лекарите тук,немогат да направят  нищо,с което да помогнат. Биляна се влошава все по вече всеки ден,аз аз с нищо не мога да помогна на моето прекрасно дете.Обърнах се за консултация с Acibadem  болница в Истанбул, откъдето  получихме оферта за лечение на стойност 55 170 евро.За съжаление  сумата е непосилна за нас,а се налага да замине възможно най скоро, защото състоянието й е много тежко.

Моля ви с цялото ми майчино сърце,да ми помогнете да спася детето си.Нека заедно върнем живота и усмивката на това прекрасно ,толкова изстрадало създание.Благодаря на всеки,който може и иска да помогне в борбата ми за живота на моето дете.Бъдете здрави и Бог да ви благослови!


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
21-ви ноември 2023

Моля за възстановяване на средства по лична сметка за хотел и транспорт свързани с лечението на Биляна.

Възстановени средства за разходи: 440 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв. Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Зов за Помощ!🙏🙏🙏
20-ти ноември 2023

Здравейте скъпи Приятели, Дарители,добри съпричастни хора.🙏Включвам се с новини за лечението на Били.Рехабилитацията помогна много за стабилизирането...

новина
новина
новина
Одобрено изплащане
16-ти ноември 2023

Моля за изплащане към болница Аджибадем,за допълнителни изследвания сонография на корем , и ЯМР на глава и шийна област.

Плащане по фактура: 903.74 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

118692.87 лв. дарени от 150000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
9.35 лв. преди 1 седмица
avatar
34.08 лв. преди 1 седмица
avatar
9.5 лв. преди 2 седмици
avatar
28.5 лв. преди 4 седмици
avatar
117.7 лв. преди 4 седмици
avatar
98 лв. преди 1 месец
avatar
19 лв. преди 1 месец
avatar
18.21 лв. преди 1 месец
avatar
9100 лв. преди 1 месец
avatar
19.11 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели