Спешна подкрепа за Рени

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Спешна подкрепа за Рени

77 Дарители
4754.41 лв. дарени от 135000 лв.
Организатор
Рени Ваклинова
Крайна дата
Край след 37 дни
Налична сума
4754.41 лв.
Рени Ваклинова е организатор на кампанията
Край след 37 дни
Налична сума
4754.41 лв.

Здравейте,сърдечни хора!

Казвам се Рени Ваклинова и съм от Перник. Част от вас ще ме познаят. През 2005г. съм диагностицирана с ХБН(хронична бъбречна недостатъчност).От 2013г. съм на диализа (поддържащо лечение при терминален стадий на заболяването).

Вече повече от 11г. през ден съм на процедури в болницата.Изход и спасение е само и единствено бъбречна трансплантация. Преди малко повече от година направих успешна кампания и се събраха средства(60000лв) за лечение, трансплантация в клиника в Турция.Точно когато трябваше да отпътувам,моята приятелка, която щеше да е мой донор,се отказа,поради появили се здравословни проблеми.От тогава търся донор -роднина,близък приятел,но не се намира подходящ.

За жалост през тази една година в търсене здравословното ми състояние започна да се влошава.Болките в цялото тяло станаха ежедневие,на моменти нетърпими.Физически се чувствам слаба,движението ми е ограничено и дните минават в почивки,лежане и поспиване.Тежи ми дори домакинската работа,а разходките със семейството вече се превърнаха в мечта. За моя голяма радост се появи възможност за лечение в Минск, Беларус.Вече имах среща с екипа,който пое моя случай.До дни ще пътувам за предоперативни изследвания и ще бъда включена в листа на чакащите за донор.В тази клиника се правят трансплантации и на чужденци с техен донор,когато отговаряш на условията.,както при мен се случи.

От болницата обясниха ,че при моето прогресивно влошаващо се състояние, трансплантацията трябва да се случи възможно най-скоро. До тук всичко е добре. За малко се обнадеждих.

Но се оказвам отново пред трудност.Цената на офертата от клиниката за цялото лечение е в размер от 174 283лв.Със събраната до момента сума от предходната кампания съм заплатила предоперативните изследвания в размер на 16 420 евро ,както и самолетния билет -3650лв..Това гарантира ,че вече съм включена  в листата на чакащите. Ще бъда повикана всеки момент днес, утре, вдругиден и ще трябва незабавно да замина. Притеснена съм,че когато ме повикат за трансплантация,няма да мога да замина, защото нямам необходимата сума, а от клиниката искат да бъде заплатено цялото лечение . Остатъка ,който трябва да доплатя е 144 096лв. Сама няма да успея. А времето е кратко. Ако не заплатя остатъка,губя шанса и ще чакам отново.

С натъжало сърце отново търся помощ от вас добри хора.Моля за помощ за пореден път.Без вашата подкрепа няма да успея,а този път съм на крачка от успеха.На крачка от така жадувания шанс за нов живот без болка. Нека вашето милосърдие ми бъде опора, защото вярвам,че този път ще постигнем успех.

Благодаря на всички, които бяха, са и ще бъдат до мен.Всички тези приятелски протегнати ръце градят могъща сила, която ще пребори битката със злото.Нали така казват:"Доброто винаги побеждава"! Вярвам и знам,че докато сте с мен и аз няма да се откажа.Вие сте моята надежда,вяра и ключ към успешно лечение. Благодаря ви!Топли прегръдки от мен. Бъдете здрави и безкрайно щастливи!

Виж още
Новини
22-ри май 2024
Рени Ваклинова
С вяра в доброто и надежда за чудо!
🍀🙏СПЕШНА ПОДКРЕПА ЗА РЕНИ 🙏🍀 ❤️Здравейте, приятели, добри състрадателни мили хора, Притеснена съм, че средствата за моето лечение са твърде недостатъч...
 
1-ви май 2024
Рени Ваклинова
Спешно! Рени на крачка от успеха!
Приятели, преди три дни се върнах от Брест, Беларус, където в клиниката за трансплантации ми бяха направени предоперативни изследвания.Със заключение...
 
25-ти април 2024
Рени Ваклинова
Добри новини!
Здравейте приятели, споделям с вас как протича престоят ми в клиниката в Беларус. От понеделник 22.04. всеки ден обикалям кабинети - като започнем от...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.