Спешна подкрепа за Рени

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
77 Дарители
4754.41 лв. дарени от 135000 лв.
Организатор
Рени Ваклинова
Крайна дата
Край след 36 дни
Налична сума
4754.41 лв.
Рени Ваклинова е организатор на кампанията
Край след 36 дни
Налична сума
4754.41 лв.

Добри новини!

25-ти април 2024

Здравейте приятели, споделям с вас как протича престоят ми в клиниката в Беларус. От понеделник 22.04. всеки ден обикалям кабинети - като започнем от лабораторията и кръвните изследвания , типизация за съвместимост на органи и тъкани, рентген, гастроскопия, ултразвук и образна диагностика, кардиолог, пулмолог и още други. Лекарският екип, който ме пое е доволен. Казват, че всички е наред . Няма противопоказания за трансплантация и дават 99,9% успеваемост.

Ще бъда включена в листата на чакащите и мога да бъда повикана във всеки един момент при поява на подходящ и съвместим донор. Техен съвет е трансплантацията да бъде възможно най-скоро, тъй като много години съм на диализа и организма ми е изтощен. Но за да се случи всичко това е необходимо да заплатя втори етап от лечението в размер на 72 500евро ( 141 798 лв. ). Сума непосилна за мен и семейството ми. Приятели,подайте ми ръка.

На крачка съм от мечтания нов живот без болка, без умора,без страдание и тъга..... Моля всички добри хора , подкрепете ме.Знам, че с общи усилия това ще случи. Помогнете на една майка да бъде до сина си , докато расте и да бъде опора,разум и мъдрост за него и семейството. 

Приятели,добри хора, времето , с което разполагам е кратко.От клиниката изискват заплащане на цялото лечение в най-кратък срок. Което определя спешността на моя призив към вас . Нека този път не губя шанса си отново. Подкрепете мен и зарадвайте едно дете, което ще израсте щастливо с майчина обич и опора. Нека имам шанса да изпълня своя дълг на любяща майка, грижовна съпруга и домакиня. Не мога да скрия, че обичам живота си, обичам семейство,приятелите, обичам всички и всичко на тази земя.Нищо ,че не винаги е красиво , но щастлив е онзи, който има шанса да живее. Благодаря на всички вас. Вярвам ,че доброто рано или късно винаги се връща. Подайте ръка, спасете живот! Българите сме с добри и състрадателни сърца! Обичам ви!Обичам ви много! И не намирам думи, малко са , за да ви благодаря!

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.