Спешна подкрепа за Рени

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
78 Дарители
4773.53 лв. дарени от 135000 лв.
Организатор
Рени Ваклинова
Крайна дата
Край след 32 дни
Налична сума
4773.53 лв.
Рени Ваклинова е организатор на кампанията
Край след 32 дни
Налична сума
4773.53 лв.

Спешно! Новини за Рени 12.04.24г

12-ти април 2024

Здравейте!

Вече е платен първи етап от лечението ми в размер на 16 420 евро (32 114лв.) и ще постъпя за предоперативни изследвания на 21,04.24г.Престоят ми ще бъде 5дни.След това ще бъда включена в листата на чакащите и от клиниката в Беларус изискват плащане на цялото лечение 72 500 евро(141 798лв.),тъй като са променили правилата и не се чака 3-6месеца.Мога да бъда повикана за трансплантация във всеки един момент след включването ми в листата,което е след 2 СЕДМИЦИ.Ако в този момент не е заплатен целия размер на лечението ми ЩЕ ИЗГУБЯ ШАНСА СИ ЗА ЖИВОТ и ще трябва да чакам.

Това прави кампанията още по-спешна.Имам 1 МЕСЕЦ ВРЕМЕ да заплатя лечението в клиниката. Моля ви ,всички добри хора,нека добротата победи.Всяка протегната ръка е помощ без която няма да се справя. Благодаря ви ❤️

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.

Платформата започва процес по смяна на валутата от ЛЕВА в ЕВРО. Опцията "дарение по IBAN" е временно спряна, за да се сменят сметките към еврови. НЕ дарявайте по сметки на фондацията, които откривате извън платформата!