Спешна подкрепа за Рени

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
77 Дарители
4754.41 лв. дарени от 135000 лв.
Организатор
Рени Ваклинова
Крайна дата
Край след 36 дни
Налична сума
4754.41 лв.
Рени Ваклинова е организатор на кампанията
Край след 36 дни
Налична сума
4754.41 лв.

Спешно! Рени на крачка от успеха!

1-ви май 2024

Приятели, преди три дни се върнах от Брест, Беларус, където в клиниката за трансплантации ми бяха направени предоперативни изследвания.Със заключение на лекарска комисия вече съм включена в листата на чакащите. По решение на лекарския екип ще бъда с приоритет и ще бъда повикана веднага при поява на подходящ за мен донор, тъй като организмът ми е изтощен от дългите години диализа и трансплантация трябва да се направи при първа възможност. Когато ме повикат, трябва да отпътувам веднага.За целта трябва да съм заплатила и остатъка от лечението 72 500евро (144 096лв.). Сума , с която не разполагам. Ако това не бъде направено, ще загубя шанса си за трансплантация. Дали е съдба или съвпадение всичко това се случва дни преди предстоящия светъл празник Великден. За мен това е знак.

Вярвам , че с Великден ще се даде шанс за един нов живот - моят така мечтан и жадуван. Битка, която водя повече от десетилетие. Обръщам се към вас, сега в дните на страстната седмица, отворете сърцата си и дарете добро . Без вашата подкрепа няма да успея да спечеля дългогодишната войната с болестта. До момента са събрани едва около 5 000лв. , далеч от необходимите ми 144 096лв. ❤️🙏❤️Приятели, мили добри състрадателни, отворете сърцата си и подайте ръка! Бъдете моя опора и сила! С общи усилия доброто ще надделее!🙏❤️🙏 🍀 На крачка съм от мечтания нов живот без болка, без умора, без страдание и тъга..... Моля всички добри хора , подкрепете ме. Знам, че с общи усилия това ще случи. ❤️ Благодаря на всички вас! Вярвам , че доброто рано или късно винаги се връща. Подайте ръка, спасете живот! Българите сме с добри и състрадателни сърца! Обичам ви!Обичам ви много! И не намирам думи, малко са , за да ви благодаря!

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.