3917.83 лв. дарени от 140000 лв.

Документи към Кампания


Спешна операция и лечение

Здравейте, казвам се Диана Найденова Иванова, на 33 години от гр. Свищов. Обръщам се към вас с голяма молба за помощ и ви споделям моята история...

Когато бях на 8 години ми беше поставена диагноза остеосарком. Туморът обхващаше цялата бедрена кост и капачаката на коляното на левия ми крак. Направиха ми операция и поставиха пирон от таза до коляното, който можеше да расте и ми позволяваше да движа крака си.

На 11 години при падане пиронът се счупи и ми поставиха друг, който не можеше да расте.  Затова и кракът ми спря да расте. Разликата между двата ми крака е близо 13 см. Нося специална обувка с платформа, която обаче е доста мека и нестабилна при ходене.

През 2020 година ми поставиха диагноза остеопороза и костите ми започнаха да се чупят много лесно.

Не мога да седя дълго време седнала, защото поставеният пирон не е захванат добре към таза и при продължителен седеж може да нарани меките тъкани. Не мога да стоя дълго време изправена защото пиронът се забива в тибията ми/малкия пищял и може да счупи коста при продължително натоварване. Успявам за кратко да се движа с патерици, но имам силни, пронизващи болки и през по-голямата част от времето лежа в леглото.

Лекарите в България ми казаха, че не могат да направят нищо повече за мен.

За щастие открих специалист в Турция! Доц. Мехмет Али Деведжи от Университетска болница „Коч“, Истанбул ми дава надежда за нов живот.

 Ще бъде извършена отворена операция за отстраняване на голям костен имплант, поставяне на голям костен имплант, удължаване с голяма костна остеотомия и външен фиксатор. Двата ми крака ще се изравнят, ще мога да ходя спокойно и сигурно.

За съжаление сумата от 70 000 евро за операцията е непосилна за мен и семейството ми. Въпреки огромното ми желание и непрестанно търсене не мога да намеря подходящо работно място. Нито един работодател не желае да се ангажира с мен след като се запознае с проблема ми.

В момента живея с приятеля си, който ми помага и придружава, защото винаги трябва да имам придружител. Бих искала да създадем семейство, да имаме деца, но това е невъзможно на този етап. Аз не мога да се грижа сама за себе си, а още по-малко за деца и семейство. Мечтая да оздравея, да победя болката, да проходя, да мога да живея пълноценно и да оставя нещо след себе си.

Моля за помощ всички приятели и хора с добри сърца, които желаят да ми помогнат в моята битка за по-добро бъдеще! Благодаря от сърце на всички, които ще ме подкрепят!


3917.83 лв. дарени от 140000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
97.92 лв. преди 2 седмици
avatar
48.75 лв. преди 3 седмици
avatar
9.34 лв. преди 1 месец
avatar
73.37 лв. преди 1 месец
avatar
98 лв. преди 1 месец
avatar
4.42 лв. преди 1 месец
avatar
194.5 лв. преди 4 месеца
avatar
9.35 лв. преди 5 месеца
avatar
97.62 лв. преди 5 месеца
avatar
48.75 лв. преди 6 месеца
Виж всички дарители
Дари
Сподели