1021.48 лв. дарени от 2000 лв.

Танцова Компания Петрова

"Танцова Компания Петрова" е школа за  обучение на различни възрастови групи в методиката на класическия и съвременен танц на професионално и любителско ниво! Целите на компанията е да създава театрално-танцови постановки, концерти и други танцови пърформанси за своите и външни кадри. Също така да създаде конкурентно способни танцъори на национално и международно ниво. Системата на обучение от основателя Зорница Петрова е прогресивна методика, която подпомага развитието на физическите данни в децата. Дарителската кампания има за цел да подпомогне с костюми и обувки предстоящия танцов спектакъл в  4 миниатюри " Еквилибриум" по повод първата година от създаването на "Petrova Dance Company" и да допринесе за материална база  на залата като уреди за балетни упражнения. Една от водещите политики и желания на залата е да предоставя екипировки и костюми без да изисква допълнителни такси от родителите. 


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
23-ти октомври 2022

Дарението ще се използва за направата на 9 балетни костюма и 5 корони за "Снежинки" и "Руски танц" от балета "Лебедово Езеро", които ще се изпълнят на...

Изплатена сума към бенефициента: 980 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.

Виж Всички новини по кампанията

1021.48 лв. дарени от 2000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
35.98 лв. преди 6 месеца
avatar
985.5 лв. преди 1 година
Виж всички дарители
Дари
Сподели