910.63 лв. дарени от 70000 лв.

Документи към Кампания


Татко до теб сме! Семейството е сила!!!

Привет, добри хора.

Казвам се Ивелина и съм дъщеря на най-страхотния татко и дядо, който след неправилно лечение в България се изправи в битка за живота си.

Това е поредното предизвикателство за нашето семейство през последните месеци (лятото майка беше диагностицирана с рак на гърдата).

Борим се!

Заедно сме!

Подкрепяме се!

Винаги!

Молим за вашата подкрепа и помощ, защото този път няма да успеем да се справим сами. 

Погрешното лечение в България изгуби твърде ценни не дни, а месеци от живота на татко.

Диагнозата му е нискодиферециран лейомиосарком 3-та степен (злокачествен мезенхимен тумор в лявото бедро).

Диагностицирането се случи след извършване на т.нар. отворена биопсия. Тази операция се оказа поредната грешка, защото след нея туморът започна да нараства със светкавични темпове. Както се изрази лекарят в Турция - събудили са нещо спящо.

До консултация в Турция стигнахме след като лекарят, който извърши биопсията (тук в България), каза че единственото спасение е ампутация от тазобедрената става. И това без да е направил всички необходими изследвания, за да установи има ли метастази в тялото. Защото ако има метастази, ампутацията е безмислена.

За щастие, в Турция бяха на друго мнение.

Казаха, че ампутацията не е вариант и премахването на крака няма да реши проблема. След като му направиха за 2 дни всички изследвания и след като се установи, че няма метастази, започнахме химиотерапия. Необходими са 2 или 3 курса химиотерапия, 1 курс лъчетерапия и ако тумор се повлияе и започне да се свива след 3 до 4 месеца ще се направи операция за отстраняване на тумора. След операцията ще ни кажат колко курса химиотерапия и лъчетерапия ще е необходимо отново.

Положението е изключително сериозно. Опитваме се буквално да надбягаме времето, защото ситиацията не търпи и ден забавяне. 

За всичко до момента се справяхме със собствени средства. Предстоящият път обаче е дълъг и няма да се справим сами. Имаме нужда от вашата помощ. Предложението, което имаме включва само курсовете химиотерапия и лъчетерапия. За операцията оферта все още нямаме, ще я получим впоследствие. 

Вярвам, че заедно можем да дадем шанс на най-страхотния дядо и татко да се радва на внуците си още дълги години! 

Благодаря от сърце на всички, които са съпричастни.

910.63 лв. дарени от 70000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
18.87 лв. преди 15 часа
avatar
144.08 лв. преди 17 часа
avatar
214.48 лв. преди 18 часа
avatar
9.36 лв. преди 3 дни
avatar
98.1 лв. преди 4 дни
avatar
105.99 лв. преди 4 дни
avatar
48.73 лв. преди 5 дни
avatar
78.38 лв. преди 6 дни
avatar
9.07 лв. преди 1 седмица
avatar
19.22 лв. преди 1 седмица
Виж всички дарители
Дари
Сподели