61.75 лв. дарени от 39200 лв.

Документи към Кампания


СПЕШНО! Усмивка за Зелиха. Дари надежда - подай ръка!

СПЕШНО!!!

Обръщаме се към всички вас мили хора с надежда за морална и финансова подкрепа!

Зелиха Мехмед Абдишкова е на 52 години от град Якоруда. По професия и призвание Зелиха е детски учител, даряваща от енергията и любовта си на всяко дете до което се е докоснала. Сега обаче тя има нужда от нашата подкрепа. 

От юни месец  2017 година Зелиха е диагностицирана с хроничен полулунен гломерулонефрит - хронична бъбречна недостатъчност. Продължителното и тежко лечение в България не даде положителен  резултат. Единственият шанс за нея е трансплантация на бъбрек, която ще се извърши в клиника в град Истанбул, Турция.  

Получената оферта от турската клиника е на стойност 20 000€, която включва само оперативната интервенция по трансплантацията, ако всичко премине добре и се намери донор сред близките й. В противен случай, ще бъде изготвена нова оферта и ще се търси друг съвместим донор. 

Посочената оферта не включва допълнителните манипулации и изследвания, които лекарите може да изискат. За всеки направен разход по лечението на Зелиха, близките ще прилагат фактура. 

Приятели молим ви за съдействие, за да върнем усмивката на Зелиха. Призоваваме всеки, който има желание и възможност да я подкрепи макар и с малко, да го направи! Вярваме, че доброто съществува и то е във всеки един от нас!

СЕМЕЙСТВОТО БЛАГОДАРИ ЗА ВСЕКИ ЖЕСТ! 


61.75 лв. дарени от 39200 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
1.47 лв. преди 3 месеца
avatar
2.22 лв. преди 4 месеца
avatar
0.49 лв. преди 4 месеца
avatar
29.02 лв. преди 4 месеца
avatar
28.55 лв. преди 4 месеца
Виж всички дарители
Дари
Сподели