Одобрено изплащане

Здравейте! Средствата за необходими за плащане за ваксина, която е важна част от моето лечение след всяка химиотерапия. Благодаря Ви!

Възстановени средства за разходи: 700 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.
Фактура:   Виж Документa

Виж Още

Одобрено изплащане

Здравейте, мили хора! Това е плащане за ваксина, която е важна част от моето лечение след всяка химиотерапия. Благодаря Ви!

Възстановени средства за разходи: 684 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.
Фактура:   Виж Документa

Виж Още

Одобрено изплащане

Здравейте, мили дарители! 🍀 Благодаря за Вашата подкрепата, която ми дава кураж и воля да се боря. Мили дами, честит празник! Бъдете усмихнати, щастливи и много обичани. Използвайте женската сила и дух за добрини и вълшебства. 💕 Сумата от 3940 Евро ми е необходима за пореден курс от химиотерапия...

Плащане по фактура: 7706.68 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa

Виж Още

Допълнение към офертата

Скъпи дарители, благодаря Ви от сърце за цялата подкрепа и доброта, с която изпълнихте последната седмица. Пиша ви с новини по отношение на моето лечение. След последната ми вливка и преглед от 21-ви февруари 2023г., беше направено допълнение към първоначалната оферта и лечение. Така се добавиха лъ...

Виж Още

Одобрено изплащане

Здравейте, мили дарители! От сърце Ви благодаря, че толкова бързо се отзовахте на моя зов за помощ! Невероятни сте! Сумата от 5440 Евро ми е необходима за пореден курс от химиотерапията в комбинация с "умни" лекарства (21.02.2023), преглед-консултация с доктора и кръвни изследвания.

Плащане по фактура: 10662.4 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa

Виж Още