13049.08 лв. дарени от 45000 лв.

Документи към Кампания


В помощ на Таня!

СПЕШНО !здравейте,

дарители отново благодаря на всичко чного за събраните до сега средства!

Днес стана ясно,че майка ни има нужда от животоспасяваща операция в близките няколко дена! Единия от тумороте рецидиви притиска червата и сега тя не може да се храни пре устата, и ходи до тоалетна със сонда през носът!  В последните няколко дена Докторите приложиха лечение с надеждата червата да започнат да функционират сами, но днес казаха че вече са изчакали достатъчно и се налага да оперират червата, за да не се преплетат и спрат изцяло и да не увредят още повече функцията на бъбреците и!

на операцията искат да отрежат засегната от тумора част от червото, Или само ще отстранят това, което пречи, или ще направят байпас в нак лошия случай ако нищо не може да се направи ще оставят сондата през носъ,  ако милата ни майчица издържи,защото тя все още е 34кг с атрофирала мускулатура и казах,че риска от смърт не е малък !

Също така по време на операцията уролог ще замени стенда на единия бъбрек с надеждата да започне да функционира !

ИСКАНАТА СУМА ЗА СЕГА Е 45 000 ЛЕВА!

МОЛЯ ВИ помагайте ни!

 

****


Здравейте, Казвам се Симона Жекова, аз и сестра ми Теодора събираме средства за майка ни! От два дена е хоспитализирана в клиника Anadolu в Истанбул, с опити да я стабилизират след неуспешни лечения в България! Февруари месец тази година тя бе оперирана в Бургас от рак на матката, и проведена лъчетерапия там! Последваха усложнения с бъбреците, след като бяха ОБЪРКАЛИ дозата на лъчетерапията , бъбреците и мехура не могат да функционират сами! Последваха поставяне на стенд,нефростома и катетър в частна клиника в Бургас, някои неправилно поставени и които се оказват несполучливо лечение ма този етап! Резултата е че в момента тя е 34 кг, с имфекция на кръвта,хемоглобин 5 при граница 12-15, придвижва се с инвалидна количка и не може да се храни! Исканите изследвания досега възлизат на стойност 10000 лева, като престоя в болницата на ден е между 1500-2000 евро зависимост от лекарствата,които ще и вливат! Който има възможност и желание да помогне, ще сме много благодарни! Тъй като не успяваме да съберем всички нужни средства и незнаем до кога ще е хоспитализирана в Истанбул и какви интервенции ще последват след това! Благодаря предварително на всички,които ще се отзоват !


Новини по кампанията

28-ми ноември 2022
Одобрено изплащане

Здравейте, Тъй като се налага спешно да спасят единия бъбрек на майка ни, днес ще и бъде поставена нефростома и на левия бъбрек! На този етап ще на...

Плащане по фактура: 4900 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa

22-ри ноември 2022
Одобрено изплащане

Здравейте, В момента Таня е малко по добре, инфекцията на кръвта спада, но не на цяло все още. Продължаваме с кръвопреливането и антибиотиците, за...

Плащане по фактура: 6860 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa


Виж Всички новини по кампанията

13049.08 лв. дарени от 45000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
8.91 лв. преди 2 дни
avatar
29.02 лв. преди 2 дни
avatar
9.34 лв. преди 2 дни
avatar
48.8 лв. преди 2 дни
avatar
13.29 лв. преди 3 дни
avatar
18.89 лв. преди 3 дни
avatar
9.36 лв. преди 3 дни
avatar
47.98 лв. преди 6 дни
avatar
38.94 лв. преди 1 седмица
avatar
48.05 лв. преди 1 седмица
Виж всички дарители
Дари
Сподели