В помощ на Таня!

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
246 Дарители
13410.83 лв. дарени от 45000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Симона Жекова
Бенефициент
Станка Темелиева Темелиева
Крайна дата
Приключила
Налична сума
0 лв.
Симона Жекова организира кампания за Станка Темелиева Темелиева
Приключила
Налична сума
0 лв.

Одобрено изплащане

17-ти януари 2023
Здравейте, На 20.12.22 Станка не изписана от болницата в Истанбул, в стабилизирано състояние и направен един курс химиотерапия, и лечение за вкъщи. След две седмици се върнахме в Истанбул за втората вливка, но се оказа че кръвните и показатели креатинин пак са високи и много нисък хемоглобин, затова неможах а да направят вливането и я хоспитализираха отново за една седмица, като всеки денни вливаха медикаменти за да могат да направят химиотерапията по скоро, тъй като вече тя имаше болки, които трудно се овладяваха с морфин. Преди няколко дена ни изписаха от болницата като стойността на престоя и беше 20 000 лв! Без лечението за вкъщи и материалите които трябва да се купуват за обслужване на стомата и нефростомите и! По план трябва да се върнем след една седмица за следваща вливка и изследвания ! За съжаление единия и бъбрек вече не функционира. Благодаря за помощта предварително !
Документи Общо: 1 документа
549.63 лв. Възстановени средства за разходи
1.2 лв. Транзакционна такса

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.