В помощ на Зина

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

В помощ на Зина

38 Дарители
1898.57 лв. дарени от 35000 лв.
Организатор
Миглена
Бенефициент
Зина Миленова Ивайлова
Крайна дата
Край след 249 дни
Налична сума
290.18 лв.
Миглена организира кампания за Зина Миленова Ивайлова
Край след 249 дни
Налична сума
290.18 лв.

Здравейте скъпи дарители!

Казвам се Миглена Рачева майка на Зина Ивайлова.Моята дъщера е само на 19 година през юни месец миналата година тя претърпява тежка катастрофа. В продължение на два месеца тя лежала в столична болница "Пирогов" в множество наранявания ,и в тежко състояние.

В крайна сметка била стабилизирана от столичните лекари,но имала фрактура на 5-ти шиен прешлен,който бил заменен с имплант.Заради тежката травма дъщеря ми е почти напълно обездвижена.Тя е с диагноза долна параплегия-парализирана от кръста надолу,без да може да движи краката си,и горна парапареза!

Лекарите ни казаха че дъщеря ми никога няма да проходи но ние не се отказваме да търсиме лечение на Зина.В интернет попадам на друг случай на мъж със сходна диагноза,който получил същия обезсърчаващ отговор.Чрез мъжа се свързваме с клиниката в Сърбия за лечението на дъщеря ни ,която дали надежда на Зина че ще проходи .

За лечението на дъщеря ми сме изразходили в столичните болници "Пирогов" и" Сердика" и в момента няма ме средства да заплатим лечението в Сърбия от който и предстоят три процедури в рамките на 120 дни всяка от която струва по 6000 евро за вливане на стволови клетки и след трите процедури ще има рехалибитации от кояго сумата за рехабилитации ще бъде по 150 евро на ден и други болнични разходи! Затова мили хоря приятели,познати и непознати ,моля ви със цялато си сърце - помогнете ни да излекуваме детето си да я върнем към нормалния начин на живот Зина има нужда от вашата помощ!

Благодарим ви предварително, бъдете здрави.

Подкрепете Зина! 

Виж още
Новини
28-ми септември 2023
Миглена организира кампания за Зина Миленова Ивайлова
Одобрено изплащане
След направени три вливания на стволови клетки на Зина в Сърбия,който минаха още преди три месеца.Сега Тя трябва да ходи в Кавала Гърция за раздвижван...
1607.2 лв. Плащане по фактура
1.19 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.