153172.3 лв. дарени от 200000 лв.

Документи към Кампания


Всички заедно за Веси

Мили хора с добри сърца, обръщаме се към вас със СПЕШЕН зов за помощ и молба да ни помогнете да дадем шанс на моята съпруга Веселина Атанасова  да живее втори живот.

След 15 години безуспешна борба да си имаме наше детенце чрез многократни ин-витро процедури и прием на множество силни лекарства, през Юли миналата година тя беше диагностицирана с чернодробна цироза в комбинация с тежък асцит.

Простихме се с мечтата да имаме свое дете, защото предвид тежкото ѝ състояние организмът ѝ не може да поеме повече химия при евентуални следващи инвитро-процедури, но не можем да си позволим да загубим и последната надежда да спасим нейния живот.

Според лекарите ѝ остават най-много между шест месеца и година живот.

За съжаление тя е и с Диабет тип 2 като съпътстващо заболяване, което допълнително усложнява състоянието ѝ и за няколко месеца настъпи рязко и необратимо влошаване с опасност за живота ѝ.

Единственият шанс на Веселина, която е едва на , 40 години, да живее е чернодробна трансплантация. Тъй като в България се извършват много малко на брой трансплантации годишно, а чакащите са доста повече, шансът ѝ да дочака реда си, е нищожен.

Това, че според лекарите вероятно ѝ остават не повече от няколко месеца живот, прави ситуацията изключително спешна. Затова потърсихме възможност за извършване на трансплантацията в Турция. За съжаление сумите, които лечебните заведения искат да им бъдат платени за целта, са непосилни за нас.

Затова с цялото си сърце на един отчаян съпруг, отказал се от мечтата за дете, но не искащ да загуби съпругата си, която направи толкова жертви за тази мечта, Ви моля:

Помогнете ни според възможностите си да съберем нужната сума за извършване на чернодробна трансплантация в Турция. Това е единственият шанс съпругата ми Веселина да живее!

Вярвам, че с общи усилия и помощта на всички вас ще успеем!
Благодарност и признателност към всички, които ще ни подкрепят в борбата каузата ни да стане реалност! За да получи съпругата ми Веселина шанс за живот!

Веселина и Валентин


Новини по кампанията

Текущо състояние 22.02.24г
22-ри февруари 2024

Здравейте на Всички приятели! Днес казаха, че за сега това лечение дава доста добри и оптимистични резултати.  Утре следва още едно важно изследване...

Одобрено изплащане
21-ви февруари 2024

Здравейте на Всички приятели! Най новото около Веси е че Утре започват с коронарография и други допълнителни изследвания , които ще покажат какво пре...

Плащане по фактура: 9800 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
Новини 20.02.24г.
20-ти февруари 2024

Здравейте на Всички! Днес Докторите казаха, че на Веси ще и направят допълнителни изследвания и стабилизиране, защото водата около сърцето и налягане...


Виж Всички новини по кампанията

153172.3 лв. дарени от 200000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
19.2 лв. преди 12 часа
avatar
19.18 лв. преди 13 часа
avatar
48.75 лв. преди 14 часа
avatar
98 лв. преди 15 часа
avatar
48.75 лв. преди 1 ден
avatar
102.92 лв. преди 1 ден
avatar
19.18 лв. преди 1 ден
avatar
35.94 лв. преди 1 ден
avatar
73.32 лв. преди 1 ден
avatar
3592.19 лв. преди 1 ден
Виж всички дарители
Дари
Сподели