Новини 01.02.24гВЪЗМОЖНИТЕ ИЗХОДИ ЗА ВЕСИ,СА ФАТАЛЕН КРАЙ ДО МЕСЕЦ ИЛИ ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ СРЕЩУ 180 000 лв.  Състоянието й вече не търпи отлагане и прогнозите стават все по-лоши.

Мили помагащи хора, ситуацията при Веси става все по-спешна с всеки изминал ден!

След последното ѝ болнично лечение във ВМА – гр. София отпреди броени дни, лекарите са установили нови сериозни проблеми, настъпили за кратко време вследствие на заболяването – кръвоизлив в стомаха, усложнено състояние на белия дроб и много влошени бъбречни показатели. Новите прогнози са, че вероятно не ѝ остават повече от месец живот предвид критичното положение с бъбреците. 


Състоянието на Веси не се повлиява от провежданите терапии и продължава да се влошава изключително бързо. С всеки изминал ден организмът ѝ губи все по-големи количества кръв и протеин, лекарите все по-трудно овладяват тези загуби, а това от своя страна води до затруднено функциониране и на другите органи и поява на нови проблеми. 


Единственият ѝ шанс за живот е спешна чернодробна трансплантация, но все още сме далеч от събиране на цялата сума, която е твърде голяма и непосилна за нас, а оставащото време за Веси е все по-малко.

Молим Ви от сърце, помогнете с общи усиля да спасим Веси!


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели