36823.07 лв. дарени от 120000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания


Всички заедно за Д-р Бхатра в борбата с рака

Здравейте приятели, познати и непознати. Казвам се Пепа Бхатра.

Добри хора, искам да споделя накратко мъката която сполетя моят съпруг- д-р  Бхатра  - един прекрасен човек, съпруг,  баща и дядо на 2 прекрасни внучета и  третото е на път. Един всеотдаен лекар-   22 години беше личен лекар на повече от 1700 пациенти - колегите му  и пациентите му го знаят с усмивката и шегите, които прави, за да ги забавлява. Пациентите му често казваха: Докторе, само като те видя и като ми поговориш малко и всичко ми минава.

През 2018 г. след дълги изследвания и ходене по болници го диагностицираха с Не ходжкинов лимфом. Започнахме лечение- 6 курса химиотерапия и положението малко се закрепи, но след 6 месеца на новия 5 скенер се оказа, че болестта не е под контрол, и че се налагат нови костни трепанобиопсии. Оказа се, че диагнозата е WM (ВАЛДЕНЩОРМ макроглобулинемия ) - лекувахме го в София- Дървеница, но нямаше резултат и повече от 3 месеца го оставиха без лечение. През тези 3 месеца състоянието му се влоши- не можеше да говори, не се хранеше и лекарите казаха, че направили каквото могли и смятаха, че не могат да му помогнат повече. Тогава се свързах с болница в Турция и на носилка с линейка го закарахме там. Веднага започнаха лечението му и след 3 химиотерапии той се подобри- започна да се храни и да се движи през цялото време - 1 г. всички разходи поемахме сами, но за жалост  финансовите възможности, с които разполагахме, се изчерпаха. Тепърва му предстои трансплантация на стволови клетки от донор, тъй като неговите клетки/ костният му мозък е силно увреден от болестта и от химиотерапиите/ най- вероятно няма да са подходящи.
Още не мога да приема, че съпругът ми, д-р. Бхатра, който през целият си живот е лекувал и помагал на хиляди хора сега е в инвалидна количка, понеже не може да ходи от тумора в гръбначният му стълб и че той, който е оказал помощ и е спасявал хиляди човешки живота сега е в безнадеждност и отчаяние, защото нямя повече финансови средства и няма как да продължи да се бори с коварната болест- рак на кръвта 4ти стадии Е. Лекарите в Турция дават надежда 80%-90% успеваемост на трансплантацията, която му предстои.

Моля Ви, мили хора, който може да дари надеждата да се сбъдне. Нека съпругът ми да си възвърне живота, който имаше, да може отново да работи като лекар, да помага на хората. Нека внуците му, които го обичат толкова много, отново да могат да се забавляват с него. Вярвам в доброто и зная, че има много добри хора, който са готови да помагат на други, изпаднали в такава беда- ЗДРАВЕТО! Но такъв е животът - никой не знае какво го чака. За доброто винаги имаме нужда от подадена приятелска ръка, от добри и състрадателни хора. Дарявала съм за много случаи на пациенти и близките им и вярвям, че сега, когато ние изпаднахме в такава ситуация и на нас ще се върне надеждата му за живот. Доброто ще възтържествува и сумата за трансплантацията, престоя и изследванията възлиза на около 120 000 лв. Досега се справяхме от спестяванията ни, но вече нямаме възможност. Непоносимо е за нас да съберем тази сума в рамките на 2 месеца. Месец Август е насрочена трансплантацията. Благодаря Ви, мили хора, че сте съпричастни с нещастието, което ни сполетя! 


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
29-ти август 2023

Balbir Bhatra - zapochva procesa na transplantatsiya

Плащане по фактура: 16954 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
Одобрено изплащане
15-ти август 2023

Здравейте, Изпращаме проформа фактура за химиотерапия и изследвания свързани с лечението

Плащане по фактура: 9800 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
Одобрено изплащане
15-ти август 2023

Здравейте, Изпращаме проформа фактура за химиотерапия и изследвания свързани с лечението


Виж Всички новини по кампанията

36823.07 лв. дарени от 120000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
9.33 лв. преди 6 дни
avatar
10.06 лв. преди 1 седмица
avatar
19.2 лв. преди 2 месеца
avatar
9.35 лв. преди 2 месеца
avatar
9.35 лв. преди 2 месеца
avatar
19.2 лв. преди 2 месеца
avatar
48.64 лв. преди 2 месеца
avatar
23.75 лв. преди 2 месеца
avatar
24.12 лв. преди 3 месеца
avatar
19.18 лв. преди 3 месеца
Виж всички дарители
Сподели