Втори шанс за живот на Цецо

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
1509 Дарители
258262.97 лв. дарени от 300000 лв.
Организатор
Цветомир Цветанов
Бенефициент
Цветомир Кирилов Цветанов
Крайна дата
Край след 42 дни
Налична сума
34572.41 лв.
Цветомир Цветанов организира кампания за Цветомир Кирилов Цветанов
Край след 42 дни
Налична сума
34572.41 лв.

С надежда за живот без левкемия за Цецо

10-ти април 2024

Здравейте, приятели!

Вчера 09.04 бях приет в трансплантационното отделение и се започна веднага химиотерапията, която е необходима преди да ми се прелеят донорските стволови клетки, планирани за понеделник 15.04.

Благодарение на всеки един от Вас, скъпи дарители и добри хора изисках и плащането към проформа фактурата, която ми беше дадена от болница “Anadolu Medical Center” на стойност 86 000 долара за самата трансплантация.

От тук натам за мен следва най-тежката борба в моя живот, за която съм готов да дам всичко от себе си, за да я спечеля! Лечението ще бъде много тежко и продължително, но няма място за страх и отчаяние от моя страна! Обещавам на всеки един от Вас, че ще се боря докрай и няма да предам цялата подкрепа, която получавам! Тя е моята сила!

За жалост тази сума все още няма да е крайна и ще трябват още около 50 000 долара до края на лечението за болничния престой и за всички непредвидими усложнени, които ще се появят след самата трансплантация ( голяма опасност от отхвърляне на донорските клетки както и всякакви инфекции при нулевите кръвни показатели ) и отново Ви моля с цялото си сърце, да не спирате с подкрепата и помощта към мен! ❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Всеки лев в момента е ценен за моя живот!

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.