Втори шанс за живот на Цецо

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Втори шанс за живот на Цецо

1509 Дарители
258262.97 лв. дарени от 300000 лв.
Организатор
Цветомир Цветанов
Бенефициент
Цветомир Кирилов Цветанов
Крайна дата
Край след 43 дни
Налична сума
34572.41 лв.
Цветомир Цветанов организира кампания за Цветомир Кирилов Цветанов
Край след 43 дни
Налична сума
34572.41 лв.

Здравейте, приятели и добри хора!

Казвам се Цветомир и съм на 31 години. За съжаление живота понякога ни сблъсква с трудности, за които не сме готови. Моята история започна още в края на 2019 година, когато бях приет във "ВМА София" с множество тромбози и белодробна емболия. 

След прекарани общо над 21 дни в реанимация, оперативно отстранен далак и дълбока венозна тромбоза и на двата крайника, бях изписан в началото на Февруари 2020 година. Когато обаче си помислиш, че целият този кошмар е приключил, живота ти поднася ново изпитание. През месец Април 2020 година бях диагностициран с остра лимфобластна Т клетъчна левкемия.

Започнах лечение веднага в "СБАЛХЗ - София" и след три курса на химиотерапия болестта беше в пълна ремисия. Януари 2021 година беше моята алогенна трансплантация на стволови клетки от напълно съвместим (10 от 10) неродствен донор. Трансплантацията беше успешна, но в последствие се получиха множество усложнения, заради имуносупресивната терапия, която се налагаше за донорските клетки. Прекаран "Епщайн-Бар вирус", както и борба с "КОВИД 19" повече от година. За мое щастие и късмет успях да се преборя и с двете, благодарение на добрата работа на лекарите тогава.

След направени контролни кръвни изследвания и костно-мозъчна биопсия, в края на Януари 2024 година (3 години след трансплантацията на стволови клетки) се оказа, че болестта се е върнала и имам рецидив на остра лимфобластна левкемия. Лечението, което предстои включва отново химиотерапия, но този път по интензивна и агресивна, както и втора трансплантация на стволови клетки. Поради сложността на лечението, шансът за нов успех не е голям, но всеки, който ме познава знае, че колкото и трудно да е, аз няма да се предам и ще се боря докрай за живота си!

От болница "Anadolu Medical Center" в Истанбул ни дават надежда, че болестта може да бъде излекувана за втори път! Сумата, която болницата в Турция иска за цялото лечение е непосилна за мен и моето семейство.

Моля от сърце всеки, който може да ми помогне, за да преборя коварната болест и да живея! Всяко дарение от вас, добри хора Ще означава надежда за мен в тежката борба, която ми предстои! Вашата подкрепа е моята сила! 

Виж още
Новини
10-ти април 2024
Цветомир Цветанов организира кампания за Цветомир Кирилов Цветанов
Одобрено изплащане
Плащане за трансплантацията на стволови клетки.
154951.65 лв. Плащане по фактура
173.88 лв. Транзакционна такса
10-ти април 2024
Цветомир Цветанов организира кампания за Цветомир Кирилов Цветанов
С надежда за живот без левкемия за Цецо
Здравейте, приятели! Вчера 09.04 бях приет в трансплантационното отделение и се започна веднага химиотерапията, която е необходима преди да ми се пре...
 
6-ти април 2024
Цветомир Цветанов организира кампания за Цветомир Кирилов Цветанов
Одобрено изплащане
Плащане за 3 нощувки в хотел “Yelkenkaya”, който е към болницата.
650 лв. Възстановени средства за разходи
1.2 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.