213.72 лв. дарени от 2000 лв.

За безплатни книжки \"Гласът на Ангелчето\"

Здравейте, мили хора!
 
Сбъдна се едно чудо - книгата с разкази и легенди за деца "Гласът на Ангелчето" с автор Станислав Ваклинов и художник Вадим Лазаркевич се преиздава, но не от официално издателство, а благодарение на много добри и сърцати хора!
 
Издателство "Вяра и Живот" издава тази чудна книжка още през далечната 1945 година. Днес, 77 години по-късно, ние (група ентусиасти, заедно с наследниците на художника) намираме, че непреходните християнски ценности, на които тя учи, трябва да бъдат припомнени и на малки, и на големи.
 
За това с обединени усилия връщаме към живот словото на Станислав Ваклинов и илюстрациите на Вадим Лазаркевич, събрани в томчето с прелестното заглавие "Гласът на Ангелчето".
 
И по добрата воля на всички, които поехме съвестно инициативата тези разкази да достигнат до повече деца и родители, с радост съобщаваме, че книгата "Гласът на Ангелчето" се разпространява безплатно.
 
Първите 500 броя вече развълнуваха детските сърца, но имаме заявки за още поне 1400 книжки и тук ние се отправяме смело към следващия тираж!
 
За отпечатването на следващия тираж „Гласът на Ангелчето“ с цел тази книжка да продължава да се разпространява без търговска цел, приветстваме всеки да стане причина това да се случи.
 
А всеки, който желае своята бройка от бъдещия тираж на "Гласът на Ангелчето" може да се запише на 
 
Имаме и ръчно изплетени с много любов Ангелчета-помощници, които могат да долетят в знак на благодарност при всеки, включил се със сума над 50 лева!
 
Благодарим ви, Добротворци!
 

213.72 лв. дарени от 2000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
19.19 лв. преди 18 часа
avatar
9.36 лв. преди 18 часа
avatar
102.96 лв. преди 3 седмици
avatar
4.43 лв. преди 1 месец
avatar
58.59 лв. преди 1 месец
avatar
19.19 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели