3088.51 лв. дарени от 90000 лв.

Документи към Кампания


За едно по-добро бъдеще за Дарена

Здравейте мили и добри хора! Аз съм майката на Дарена, която в момента е на пет години и има поставена диагноза Генерализирано разстройство на развитието -Детски аутизъм. Не може да говори ,храни се изключително еднообразна храна (бисквити и кисело мляко) има нарушения в комуникацията и социалните взаимоотношения.

Обръщам се с призив за помощ към вас, защото вие сте тези ,които могат да ни дадът надежда ,че и моето дете ще бъде като другите деца. Всеки ден мечтая Дарена да е като тях- да може да говори,  яде ,общува и да чуя думата мамо. Дъщеря ми да усети пълноценно детските мигове на щастие.

Направените й изследвания дават надежда за излизане от това състояние. Тя има възможност да получи светлина в тъмния свят чрез вливания на стволови клетки .Това е лечение, което може да промени живота на Дарена .И да даде по-добра перспектива за нормален живот, със собствени средства сме правили хелации в Италия при доктор Антонучи, от които имаме извесни позитиви. Продължаваме успоредно с други терапии ,както и с добавки ,които не са евтини .

Успяваме да се справим с част от разходите сами но лечението със стволови клетки е финансово непосилно за нас.


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
13-ти октомври 2023

Здравейте добри хора, искам да благодаря за вашата помощ,и да ви съобщя една хубава новина,че ще водим Дари на първата процедура. Банката ми отпусна...

Изплатена сума към бенефициента: 2181.38 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.

Виж Всички новини по кампанията

3088.51 лв. дарени от 90000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
19.2 лв. преди 3 дни
avatar
110.65 лв. преди 1 седмица
avatar
292.75 лв. преди 3 седмици
avatar
197.1 лв. преди 3 седмици
avatar
96.87 лв. преди 1 месец
avatar
48.25 лв. преди 1 месец
avatar
19.17 лв. преди 1 месец
avatar
24.02 лв. преди 1 месец
avatar
97.92 лв. преди 1 месец
avatar
33.62 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели