Дарете първи! Цел: 3000 лв.

За мечтата на Зузи

Казвам се Зюхре Ариф Адем и съм на 44 год. Майка съм на две прекрасни деца. Родена съм в гр. Кубрат. Детството ми премина в малкото, китно селце Мъдрево. Завърших ПГХТБТ "Мария Кюри" гр. Разград, специалност технологичен и микробиологичен контрол в химичните производства. Автор съм на множество стихове, някои от които са публикувани в регионалния вестник "Екип 7" гр. Разград. От малка обичам да пиша стихове. Поезията не се учи, а усеща в сърцето. Тя е чувство, емоция, не просто думи! Пролята сълза или усмивка във всяка една!

Преди година ми бе поставена диагноза "рак" и влязох в списъка на онкоболните. С позитивизъм и надежда преборих коварното заболяване и продължих да пиша и творя, за да вдъхна надежда на всички хора, преминаващи през този ад. Желая изкючително много да осъществя детската си мечта да издам своя стихосбирка и да оставя частица от мен след себе си. С моите стихове бих желала да призова млади и стари да ценят живота, да ценят ближния и вярват в доброто и не спират да мечтаят. Защото мечтите се сбъдват!

Мили дарители, помогнете да сбъдна своята детска мечта! С набраните средства ще издам сборник със стихове, а средствата от продажбата и ще бъдат дарени за работа с талантливи деца в област Разград.


Новини по кампанията

Стихове от Зузи
5-ти ноември 2023

Мили дарители! Това са някои от стиховете ми. Надявам се да дикоснат сърцата Ви! Може да се присъедините и към Фейсбук групата ми " От дълбините на с...

новина
новина
новина

Виж Всички новини по кампанията

Дарете първи! Цел: 3000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
Дари
Сподели