Заедно да помогнем на Слави

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
930 Дарители
57523.3 лв. дарени от 100000 лв.
Организатор
Ивета Ценева
Бенефициент
Светослав Валентинов Ценев
Крайна дата
Край след 222 дни
Налична сума
12353.96 лв.
Ивета Ценева организира кампания за Светослав Валентинов Ценев
Край след 222 дни
Налична сума
12353.96 лв.

Лечение

5-ти февруари 2024

Здравейте, скъпи дарители.

Днес споделяме с вас актуална информация относно следващите важни стъпки в лечението на Слави. След последната консултация с лекарите ни беше представен план за интензивно лечение, което включва използването на специализирани, но скъпоструващи медицински терапии. Става дума за орално лечение с нови медицински препарати, които струват около 6000 долара на месец. Тези медикаменти са част от последните иновации в онкологията и не са широко достъпни, което ги прави още по-ценни в борбата с болестта.

Венозното лечение също е важен компонент, със своите разходи от около 5000 евро месечно. Предстои преглед при радиолог за информация относно лъчелечението, което също е важна част от етапното лечение. Сумата на тези терапии е значителна, но вярваме, че с вашата подкрепа, Слави може да има достъп до тези жизненоважни лечения.

Вашата помощ и дарения правят възможно продължаването на неговото лечение. Всяко дарение, голямо или малко, е от съществено значение за този труден, но надежден път към възстановяването. Благодарим ви, че стоите до нас и помагате на Слави в този решаващ момент от неговата борба за здраве.

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.