Заедно да помогнем на Слави

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
930 Дарители
57523.3 лв. дарени от 100000 лв.
Организатор
Ивета Ценева
Бенефициент
Светослав Валентинов Ценев
Крайна дата
Край след 222 дни
Налична сума
12353.96 лв.
Ивета Ценева организира кампания за Светослав Валентинов Ценев
Край след 222 дни
Налична сума
12353.96 лв.

Заедно за Слави 🙏🙏🙏01.04.24г

1-ви април 2024

Аз съм Светослав Валентинов Ценев, на 32 години, и искам да споделя с вас част от моята история.

Преди известно време ми беше поставена една от най-трудните диагнози, с която човек може да се сблъска - рак. Този момент преобърна света не само на мен, но и на моята съпруга, с която заедно мечтаехме за бъдеще, изпълнено с обич, смях и моменти, които да споделяме като семейство.

Независимо от всичко, аз и моята съпруга останахме силни и решихме да се борим с всичко, което ни поставя животът. Добрата новина е, че благодарение на продължаващото лечение, състоянието ми в момента е добро, и това ми дава надежда да продължа напред. Въпреки това, борбата не е приключила.

Предстоят още много етапи от лечението, които изискват приблизително 12 000 лв. месечно, сума непосилна за нас в дългосрочен план.

Ситуацията е спешна и се нуждаем от вашата помощ повече от всякога. Затова се обръщам към вас, нашите приятели, с молба за помощ. Всяко дарение, колкото и малко да бъде, е ценно за нас и ни приближава една стъпка по-близо до мечтата за здраве и щастливо бъдеще заедно.

В този труден момент от живота си, се обръщам към вас с молба за помощ. Вашето дарение може да ни помогне в тази битка и нашите мечти да станат реалност.

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.