Заедно да спасим мама Радка

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
167 Дарители
12775.14 лв. дарени от 60000 лв.
Бенефициент
Радка Драгнева Колева
Крайна дата
Край след 26 дни
Налична сума
12775.14 лв.
Наска Колева Железчева организира кампания за Радка Драгнева Колева
Край след 26 дни
Налична сума
12775.14 лв.

Поклон пред Вас!

8-ми май 2024

Мили хора, колеги, ученици, приятели, познати и непознати……. , Благодаря Ви. Благодаря за подкрепата, силата, съпричастността, хуманността… Зная, никой нищо не ни дължи, но ако някой прави нещо за нас, ако ни подкрепя, това струва много…Означава много. В този изключително тежък за семейството ми момент Вашата съпричастност и човещина е огромна сила, която не може да бъде описана с думи. Бъдете здрави! Много здрави! Нека не спираме да вървим по пътя на вярата, добротата, които озаряват пътя ни и ни дават сила, за да продължим! Вие го направихте за мен! Бог вижда всичко!

Приемете моята благодарност и поклон за всичко! Поклон пред вас,Човеци! Убедена съм, че милосърдието е мяра за човешката сила, затова трябва да Ви благодаря. Сега пак плача, но от признателност към Вас. Мама вече е по- добре. Вчера бе втората операция, предстои още една, трета ….но тя е добре! Бори се : онкологът и я нарича“ мама“, старшата сестра денонощно бди над нея, след първата ,изключително тежка операция, тя я вдигна на крак след четвъртия ден….

Днес вече е махната част от тръбата, чрез която диша и се храни...Два от апаратите са махнати, два " вакуума" също....Гледката никак не е приятна, няма как да кача снимки, защото голяма част от дясната половина и целия врат са бинтовани следоперативно, но тя е добре, бори се, опитва да се движи самостоятелно когато не е на системи и изкуствена храна. И така! Всички заедно …….успяваме! Благодаря на хората от тази дарителска платформа за човещината и съдействието! Благодаря и на колегите от ПГРЕ "Г.С.Раковски" и ПМГ -гр.Бургас за кутията на входа. Благодаря на всички. Здраве, Щастие,Благоденствие за всички Вас! Поклон! Дълбок поклон!

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.

Платформата започва процес по смяна на валутата от ЛЕВА в ЕВРО. Опцията "дарение по IBAN" е временно спряна, за да се сменят сметките към еврови. НЕ дарявайте по сметки на фондацията, които откривате извън платформата!