Дарете първи! Цел: 50000 лв.

ЗАЕДНО МОЖЕМ

СДРУЖЕНИЕ ФУТБОЛЕН КЛУБ - АЙДЕМИР“

Организира дарителска кампания

ЗАЕДНО МОЖЕМ“

за събиране на средства, които ще се използват за облагородяване на футболния терен и  зоните около него.

Да се обединим в името на  обща идея - да подадем ръка на спорта на с. Айдемир! Да го направим за нас и за нашите деца!

С решение на управителния съвет на „Футболен клуб Айдемир“ се организира дарителска кампания за набиране на финансови средства с цел облагородяване на футболния терен и зоните около него. Ръководството на клуба гарантира провеждането на ясна и прозрачна дарителска кампания, чийто финал да постави едно ново начало на дълго чакано облагородяване на футболния стадион, както и на зоните около него.

В годините се изказаха обещания от всякакъв характер, а действията с видим резултат са много малко. На първо място причина за това е липсата на подкрепа от държавата към българския спорт, в частност  футбола. Български футболен съюз се е съсредоточил в организацията и подкрепата на професионалния футбол и съществуването и развитието на отбори от нашия ранг са оставени на произвола на съдбата. Материалните бази са в много лошо състояние и липсата на каквато и да е техническа поддръжка през годините е оставила своя негативен отпечатък.

Затова си поставихме цел - да променим днешната реалност. Убедени сме, че с каузата „ЗАЕДНО МОЖЕМ“ ще възпламеним отново искрата в децата и младежите, ще възродим любовта към футбола. Ще ги изкараме от вкъщи,  за да им покажем, че един час на футболното игрище е много по-ценно прекарано време от един час пред някое ново чудо на технологиите. Ще ги възпитаваме чрез спорт, защото спортът е здраве и изгражда морални устои.

Заложени цели и очаквани резултати от дарителската кампания :

  1. Изграждане на поливна система за поддържане на тревното покритие в добро състояние през цялата година.
  2. Закупуване на самоходна тракторна косачка за ежеседмично косене на тревните площи.

III. Изграждане на зона за свободен достъп до интернет връзка.

  1. Изграждане на озвучителна система, която ще допринася за по-доброто настроение по време на спортните събития.
  2. Изграждане на постоянно видео наблюдение с цел превенция от вандалски прояви и сигурност при провеждане на футболните срещи.
  3. Основен ремонт на покрива на сградата.

VII.  Закупуване на метални кошчета за битови отпадъци и поставянето им в зоните на трибуните.

VIII. Изграждане на покрити скамейки за резервните играчи на домакини, гости и лекарската помощ .

Оставяме в очакване на предложения и сме готови да реализираме всяка Ваша идея, в случай на успешно приключена кампания  или по конкретно Ваше предложение с осигурени средства за целта.

В подкрeпа на единствения спортен клуб в село Айдемир, за нашите деца и младежи!


Дарете първи! Цел: 50000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
Дари
Сподели