75.79 лв. дарени от 4620 лв.

Документи към Кампания


Заедно Обединени за Ново Общество

Ние, сдружение ЗОНО (Заедно обединени за ново общество), сме екип от млади хора, израснали в малки градове, които сами са изпитали липсата на възможности в детството си. Всеки от нас е имал талант, който не е реализирал или е бил в трудна житейска ситуация. Нашата лична кауза е да подкрепяме деца в неравностойно положение и техните семейства, осигурявайки им образование и подкрепа, която бихме желали да сме имали в миналото си. Чрез събития и дарения, ние се опитваме да вдъхновим децата да развият своя потенциал и таланти и да вярват в доброто.

Стартирахме кампания „За децата в любов“, водени от желанието да подкрепим деца с таланти, чиито семейства нямат финансовата възможност да ги развиват и деца в риск, които поради липса на средства са застрашени да живеят в бедност и социална изолация. Кампанията протече под формата на онлайн конкурс с форма за регистрация за участие. В първия етап кандидатстваха деца от цялата страна чрез своите родители/законни представители, които отговаряха на 1 от двата критерия:

  1. Деца с таланти от социално слаби семейства, които нямат финансова възможност за развиването им;
  2. Деца в неравностойно положение, които поради липса на средства са застрашени да живеят в бедност и социална изолация;

Единодушно взехме решение да се подпомогне на всички деца от кампанията, които отговарят на изискванията. Като сумите, които ще получат децата чрез събиране на дарения ще се използват в 2 направление: за подпомагане за развитие на талант и за социално подпомагане. Определихме за социално подпомагане сумата от 150лв на дете в 1 семейство. За подпомагане на талант или в случаите на заболяване на дете, сумата се определя според нуждите.

Мили хора, запознайте се с историите на нашите смели герои от кампанията „За децата с любов“. Всички 20 деца са пъстри като света. Някои са с невероятната дарба да пресъздават живота в рисунка, други да пеят, да танцуват балет, да решават математически задачи с лекота, да играят футбол или просто имат нужда от печка, за да се стоплят. Други са подложени на изпитанието да живеят в оковите на болестта ДЦП и синдром на Даун. Общото между тях е, че са прекрасни деца в неравностойно положение към които съдбата е била неблагосклонна.

Можеш ли този ангел да бъдеш ти? Дари!

За да подпомогнем 20 деца с таланти и деца, живеещи в изключително тежки условия, имаме нужда от общо 4620 лв, за да покрием минималните нужди на всяко едно дете за месец.

Кампанията е с продължителност 1 година, като се надяваме през този период да облекчим и подкрепим семействата на децата. Сумата, която се надяваме да съберем за 1 година е 55 440лв.


Новини по кампанията

Ники посещава така важния за него рехабилитатор!
4-ти декември 2023

Благодарение на месечната помощ от кампанията "За децата с любов" Ники посещава така важния за него рехабилитатор! Нашият екип заставаме пред всеки чо...

новина
новина
новина
Аделина Петрова с 2 награди през ноември
4-ти декември 2023

През месец ноември Ади има две награди. Тя е победител в градския кръг на международен конкурс "Плакат на мира", организиран от Лайънс клуб. Нейната...

новина
новина
новина
Марина и Никола Кацарски получиха награди “Отличниците на България” от министъра на образованието
4-ти декември 2023

С гордост споделяме, чеМарина и Никола Кацарски получиха награди “Отличниците на България” от министъра на образованието. Отличията им бяха връчени от...

новина
новина

Виж Всички новини по кампанията

75.79 лв. дарени от 4620 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
27.08 лв. преди 6 дни
avatar
48.71 лв. преди 1 седмица
Виж всички дарители
Дари
Сподели