269.38 лв. дарени от 98000 лв.

Документи към Кампания


Заедно с Гита за борба с множествената склероза

Здравейте, мили хора! Казвам се Гита Славова. Обръщам се към Вас с молба за помощ, защото знам, че сте състрадателни и отзивчиви хора. Трудно ми беше да преодолея бариерата и да потърся помощ от Вас, но заболяването ми прогресира.
От 17 години съм болна от Множествената склероза. Това е автоимунно заболяване и когато ме сполетя, разбрах, че ще водя битка за цял живот. През всичките тези години се лекувам със скъпоструващи лекарства. Със съпруга ми работим и сме се справяли някак с финансовите средства. Силното ми желание да имам деца, обаче ме накара да се откажа от лечението за определен период от време. Слава на Бог, сега се радвам на две дългоочаквани близначки на 12 години, които са моята сила и упора. След раждането на децата продължих с терапията, но състоянието ми безвъзвратно се влошаваше и премина от първична във вторична прогресия. Ежедневието ми се промени, започваше да ми става все по-трудно да върша всички онези обичайни неща, свързани с работата, домакинството и грижата за децата ми. Към днешна дата ми е много трудно да вървя самостоятелно повече от 300 метра, да използвам пълноценно ръцете си. Това ме кара да се страхувам от бъдещето, защото искам да живея пълноценен живот с моето семейство, да се радвам на децата си и да се грижа за тях.
Дълго време търсих варианти за лечение, което да спре прогресирането на болестта. Контактувам с хора от България и от други страни, които също като мен се борят с Множествената склероза. Те също са търсили начин да стопират заболяването и го намират в Московската болница „Пирогов“. Лечението там се състои от трансплантация на собствени стволови клетки, придружена с химиотерапия, а ролята му е да изгради нова имунна система. Това е единствения лъч надежда за мен! Лъч надежда, за да бъда онази майка, която децата ми заслужават!
Свързах се с клиниката в Москва и след разглеждане на медицинската документация ми обясниха, че могат да приложат лечението. Сумата за него, обаче е непосилна за моето семейство, защото дохода ни е от две работни заплати. Необходими са 50 000 евро, за да се стопира развитието на болестта.
Мили хора, ако имате желание да ми помогнете, може да направите дарение.
Благодаря, че отделихте време да се запознаете с моята съдба!


269.38 лв. дарени от 98000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
105.99 лв. преди 2 седмици
avatar
9.25 лв. преди 3 седмици
avatar
9.34 лв. преди 3 седмици
avatar
19.22 лв. преди 3 седмици
avatar
48.73 лв. преди 3 седмици
avatar
9.35 лв. преди 3 седмици
avatar
9.35 лв. преди 3 седмици
avatar
9.35 лв. преди 4 седмици
avatar
48.8 лв. преди 4 седмици
Виж всички дарители
Дари
Сподели