6809.86 лв. дарени от 50000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания


Заедно с МАМА Таня срещу РАКА

Познати и непознати, обръщаме се към Вас отново с молба за помощ, защото една МАЙКА  от нашия роден град Септември се бори със страшната диагноза РАК и има огромна нужда от финансова подкрепа, за да може да започне лечението си в турската клиника!

Таня е майка на две рекрасни момичета на 5 и на 11 години!
Година след като ражда втората си дъщеря започва да усеща силна болка в корема и влиза в болницата, за да лекуват възпалена язва, НО след направените изследвания  се оказва ТУМОРИ на стомаха!

Следва операция и химиотерапии! За ужаса, за страха, за болката, за шока, за сълзите няма да ви разказваме! Вие сами може да си представите какво е за една майка да чуе, че може да загуби битката за своя живот и да остави двете си деца да отраснат без майчина прегръдка и милувка!


Благодарение на лекарите, на силния дух на Таня, на подкрепата на нейното семейство и приятели Таня се справя с това ужасно предизвикателство, преборва рака и животът продължава до преди седмица, когато чува нещо още по-СТРАШНО МЕТАСТАЗИИ, РАК четвърти стадий /последен/

И тук думите вече засядат като буца в гърлото ми. Как се продължава след като чуеш това изречение?Но Таня трябва да се бори, защото ето тези три усмивки от снимката имат нужда от нея, за да продължат да греят!


Тя вече е в Турция, където лекарите ще се борят за живота ѝ!
Предстоят ѝ изследвания, химио и имунотерапия. 
Вие може да си представите колко ще струва цялостно самото лечение! Това семейство е като моето, като твоето… обикновено, което изкарва парите си с честен труд и със сигурност знаете, че с нашите заплати нито едно семейство няма въможност да заплати 100 000 лв /в най-добрия случай, защото се опасяваме, че ще бъде много повече/. 

Искрено благодарим на всеки един от вас! Ние вярваме, че Таня ще живее, но за да се случи това трябва всички ние да я подкрепим!

Лекарите в Турция препоръчват 12 вливки през 2 седмици , като общата им стойност е 48 000 лв! Освен това ще са необходими пари за допълнителни изследвания, 5Д скенер, пътни и престой! След три месеца и контролни изследвания ще се реши как ще продължи лечението!

Само от началото на седмицата до днес семейството е заплатило 10 000 евро за изследванията! Всяка помощ е от значение!

Семейството на Таня Ви моли да отворите сърцата си и да й помогнете!


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
28-ми ноември 2023

Таня провежда в момента имунотерапия която трае 6 часа веднага след това се включва химиотерапия която трае 48 часа предстоят още 6 такива терапии сле...

Плащане по фактура: 6746.1 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

6809.86 лв. дарени от 50000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
23.75 лв. преди 1 час
avatar
9.5 лв. преди 1 месец
avatar
492 лв. преди 1 месец
avatar
48.21 лв. преди 1 месец
avatar
98 лв. преди 1 месец
avatar
47.5 лв. преди 1 месец
avatar
27.87 лв. преди 1 месец
avatar
19 лв. преди 1 месец
avatar
494 лв. преди 1 месец
avatar
7.04 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Сподели