Заедно с Радост в борбата с МС

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Заедно с Радост в борбата с МС

31 Дарители
2014.68 лв. дарени от 100000 лв.
Организатор
Радослава Маринова
Бенефициент
Радослава Маринова
Крайна дата
Край след 99 дни
Налична сума
2014.68 лв.
Радослава Маринова организира кампания за Радослава Маринова
Край след 99 дни
Налична сума
2014.68 лв.

Нека ви ракажа една история. Тя е на 41 години. Майка на 5 годишно момченце. Красива, целенасочена и интелигентна. Бакалавър по Мениджмънт и предприемачество. Магистър по Информационни технологии и бизнес. Желанието й да развива ума и знанията й я подтикват да изкара и курс по оперативно счетоводство. Тя има профила, уменията и емоционалната интелигентност да е Мениджър на годината, Бизнес лидер или Успешен предприемач, но съдбата й е друга.

Ради е прикована към инвалидна количка и вече 22 години води неравна битка с Множествената склероза.

Трудно е за хора, като мен и вас да си представим какво се случва в нейните дни. В нейните нощи. Ние обаче също познаваме страданието, в различни форми и измерения и знаем колко трудно се преминава такъв период. Представете си, че този период е 22 години. 22 години пречистващи сълзи, препятствия и ‘благотворителна’ пенсия.

Ради е в моя живот от 20 години и с цялата отговорност на моето приятелство категорично казвам, че тя винаги е била пример за борбен човек!

Тя можеше да си тръгне от себе си, да се затвори в дома на собствените си мъки и никога да не чуете тази история, но тя продължи. Дори в момента, в инвалидна количка тя работи в университетската многопрофилна болница “Д-р Георги Странски” в гр. Плевен. Какво би станало с Ради, ако всеки от нас й подаде ръка? Ще я вдигнем от инвалидната количка и ще дадем нов шанс за живот, не само на нея, но и на детето й.

Лечението на Ради е свързано с финансови средства, които са непосилни за нея и семейството. Сумата, която трябва да бъде събрана за лечение в клиника AHSCT RUSSIA е 100 000 лв.

А какво би станало с нас? Аз не мога да обещая, но БОГ ни казва: Давайте, и ще ви се даде: мярка добра, натъпкана, стърсена и препълнена ще изсипят в пазвата ви; защото, с каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмери. В най-тъмните моменти на нашия живот, когато се чувстваме изоставени и безнадеждни, дори най-малката доза на приятелство и подкрепа може да освети тунела.

Силата на едно общество не се измерва в богатството и властта на неговите индивиди, а в готовността да подкрепя и да помага на хората в нужда. Всеки един ден ни дава възможността да направим нещо добро за другите и да направим света по-добро място за всеки от нас. Вярвам във вас, добри хора!

Виж още

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.