Заедно с Виктор в борбата с левкемията

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Заедно с Виктор в борбата с левкемията

843 Дарители
126279.84 лв. дарени от 188000 лв.
Организатор
Виктор Божилов
Бенефициент
Виктор Давидов Божилов
Крайна дата
Край след 94 дни
Налична сума
4175.6 лв.
Виктор Божилов организира кампания за Виктор Давидов Божилов
Край след 94 дни
Налична сума
4175.6 лв.

Тук започва историята на Виктор - баща на две невероятни дъщери, които са източник на гордост и вдъхновение. Едната, следва своите мечти за международно право в чужбина, докато другата удивлява света със своя изключителен музикален талант, печелейки престижни международни конкурси с арфата си. 

IT инженер и страстен планинар, който обича планините на България и се грижи за тяхното развитие и опазване. Подал ръка на десетки хора, вдъхновявайки ги да живеят здравословен начин на живот, споделяйки своя позитивизъм за силата и куража да продължат напред, давайки личен пример за една по-висша цел - съхраняване на природата, Виктор сега има нужда от всеки един от нас. Диагнозата левкемия добавя още един фокус към неговия списък с каузи - да помага на хора, които водят битка с коварната болест. 

Вие сте по-силни, отколкото мислите и не сте сами в тази борба!”, с тези думи Виктор започва своя път в помощ на раково болни… от болничната си стая.

Не си сам, Виктор!

Заедно с прекрасното си семейство, съхранило своята цялост двадесет и шест години, преминавайки през изпитанията на времето и предизвикателствата на живота - той, съпругата му и двете му дъщери не се предават и започват кампания за набиране на средства. 

Тяхната сплотеност и любов са вдъхновение за всички нас! 

Историята им се превръща в символ на борбата за живот, вълнуваща приказка за любовта към семейството, значимостта на приятелството и страстта към природата.

Всяка дарена сума не само помага за лечението на Виктор, тя подкрепя вярата в ценностите в живота, надеждата за доброто, любовта към хората и благата на природата и подкрепя мечтите и целите му за опазване на планините, оставяйки следа от себе си в света, за нас, нашите деца и бъдещите поколения. 

Заедно можем да променим тази история! 

Не си сам, Виктор!

Виж още
Новини
21-ви май 2024
Виктор Божилов организира кампания за Виктор Давидов Божилов
Одобрено изплащане
Такси транслантации и химеотерпия
38037.3 лв. Плащане по фактура
57.82 лв. Транзакционна такса
8-ми май 2024
Виктор Божилов организира кампания за Виктор Давидов Божилов
Одобрено изплащане
Подготовка и начало на трансплантация
83905.2 лв. Плащане по фактура
103.92 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.

Платформата започва процес по смяна на валутата от ЛЕВА в ЕВРО. Опцията "дарение по IBAN" е временно спряна, за да се сменят сметките към еврови. НЕ дарявайте по сметки на фондацията, които откривате извън платформата!