32804.24 лв. дарени от 92500 лв.

Документи към Кампания


Заедно, в помощ на Митко 🕊️🍀🕊️

Здравейте, Добротворци! 🕊️❤️🕊️

  Днес откриваме тази кампания с огромна надежда, че всички заедно ще успеем да сътворим Коледното чудо, за един човек, който в разцвета на силите си е диагностициран с тежката диагноза- рак.

   Митко е на 49г., живее в село, близо до Русе. Има трима сина, работи към верига магазини в града и е един обикновен, трудещ се човек, като всички нас. Преди известно време, обаче, поради появили се симптоми, той отива на преглед и неочаквано се сдобива с тежката диагноза - рак на дебелото черво. Назначено е веднага лъчелечение, което се осъществява в Онкологичния център в Русе. Но то е само една малка стъпка от цялостното лечение на Митко, което тепърва предстои. След консултации и прегледи в няколко болници в страната, Митко получава един и същ отговор - трябва да се направи операция за отстраняване на тумора, но ще бъде изведена стома или както хората го наричат разговорно - черво в торбичка. Това кара Митко да започне да търси други мнения и варианти за лечение, защото мисълта за тази ,,торбичка", на фона на тежката диагноза го отчайва и смазва психически.

   В хода на търсенето на информация за заболяването, Митко споделя със свой приятел, който му дава идея да потърси мнение от чужди болници и така, в края на миналия месец той отива на консултация и прегледи в Турска болница, където след направени ядрено- магнитен резонанс и РЕТ скенер, диагнозата се потвърждава, но лекарите там смятат, че е възможно да бъде направена операция за премахването на тумора без да се извежда стома и да бъдат запазени нормалните функции на червото.Шансът за оздравяване на Митко е много голям,защото заболяването е в начален стадий,туморът е здраво капсулован и няма метастази.

За съжаление, обаче, сумата, която е обявена за лечението е непосилна за Митко и семейството му. Офертата за лечение, която е получил от болница Аджъбадем- Турция е на стойност малко над 46 000€, поради което близки и приятели, решават да стартират кампания в помощ на Митко, за да може да се излекува и да остане пълноценен човек.

   Подадени са запитвания и към други болници в Турция, от които все още се чака отговор, с предложен план за лечение и ценова оферта, но за да не се губи време, стартираме кампанията, като ще ви уведомим незабавно, ако настъпят промени в избора на болница и ценова оферта.

    Днес се обръщаме към Вас с молбата, да подадем ръка на поредния млад човек, изпаднал в положение да се бори с най- коварната болест на нашето време. Да помогнем на Митко да сбъдне единствената си мечта - да оздравее.

По душа Митко е веселяк и усмихнат човек, но от поставянето на диагнозата насам, усмивките му са все по- малко, а тежките мисли все повече.

Нека заедно да върнем усмивката на един от нас! ❤️

    Никой на този свят не е застрахован против тежка битка за живот, причинена от болест. Нокой не знае утре какво ни чака. Нека днес, когато можем да бъдем добри и да помогнем.❤️

    Поради административни пречки, към момента не може да бъде разкрита дарителска сметка, но  веднага щом бъдат отстранени препятствията ще бъде разкрита такава.

  ❤️Вярваме, че заедно можем много ❤️

❤️Бъдете здрави, благородни Човеци❤️


Новини по кампанията

3-ти януари 2023
Одобрено изплащане

Здравейте приятели! За много години на всички! Имаме новини за Митко.По Коледа дойдоха очакваните оферти от болница Мемориал ,за операция и химиотер...

Плащане по фактура: 32000 лв. Транзакционна такса: 51.93 лв.
Фактура:   Виж Документa

Фактура:   Виж Документa


Виж Всички новини по кампанията

32804.24 лв. дарени от 92500 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
34.01 лв. преди 1 ден
avatar
28.63 лв. преди 4 дни
avatar
34.01 лв. преди 1 седмица
avatar
78.38 лв. преди 1 седмица
avatar
48.8 лв. преди 4 седмици
avatar
492.5 лв. преди 4 седмици
avatar
18.87 лв. преди 4 седмици
avatar
24.1 лв. преди 1 месец
avatar
98.1 лв. преди 1 месец
avatar
19 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели