74621.27 лв. дарени от 300000 лв.

Документи към Кампания

  • Оферта Лечението е сложно и поетапно, както повечето онкологични заболявания. Предстоят редица изследвания, лъчетерапии, химиотерапии, имунотерапии и процедури по извличане на стволови клетки. Офертите за тях получаваме преди всяка процедура.
  • Епикриза Виж Документите

Заедно за Адриан

Здравейте, всички! 
Адриан успя да стигне дотук! 
Нашето момче се справи с две последователни животоспасяващи операции и всички ние се гордеем страшно много с него и се възхищаваме на силата му! Благодарни сме от цялото си сърце на професорите в Koç Üniversitesi Hastanesi, които въпреки големите рискове се съгласиха да го спасят и да му дадат шанс да живее. 

Бих искала обаче да изкажа и някои други мои мисли тук, макар и знаейки, че няма как да бъдем в нечии други обувки. В България всяка седмица три деца се разболяват от рак.
Ракът не подбира, не дискриминира, не се вълнува, че обичаш детето си повече от всичко на този свят… Не се влияе също и от това колко си богат или беден. Може да се случи на всеки в един миг, след който целият свят се срива и ни променя завинаги.
Този миг поставя началото на жестока битка, съпътствана от тежка физическа болка и безмилостна социална изолация. Ракът е крадец. Той краде безгрижното детство, приятелите, облика. Отнема на децата ни всичко, което обичат да правят. То е изместено от безкрайни дни на болка, понякога и на отчаяние. 
През цялото време на лечението, Адриан изтърпя множество химиотерапии, всяка от които го съсипваше. Това е лечение, което не може да се опише с думи. Всеки ден се събуждахме и се молихме за добри новини. В един момент туморното образувание на гръбначния стълб започна да прогресира и спря да се влияе от всякакъв тип лечение. Единствения шанс да оцелее беше именно оперативната намеса. Получихме много откази заради сложността на операцията. Въпреки всичко това, ние не се отказахме и никога няма да спрем да се борим. Взехме решението да продължим лечението извън страната с надежда, че все пак нов екип от онколози в по-горе посочената клиника и колегите им от American Hospital Istanbul, ще дадат всичко от себе си Ади да се справи докрай и да се намери начинът за контрол над тази коварна болест - нискодиференциран невробластом с множество генни мутации.

Ако искате да ни подкрепите в този нов етап на лечение и упорита битка, можете да го направите чрез тази платформа.

Повече информация към проявили интерес дарители мога да изпратя по всяко време.  

Благодаря ви много за вниманието! 
Бъдете здрави! 


Новини по кампанията

Резултати от MIBG scan 22.09.23г
21-ви септември 2023

Привет отново, хора с големи сърца! След провелото се изследване във Варна (УМБАЛ Света Марина), стана ясно, че Ади има останала след операцията тумор...

новина
новина
новина
Одобрено изплащане
20-ти септември 2023

Здравейте! Лечението в Турция стартира след броени дни. Като за начало предстои задължителната след операционна лъчетерапия (15 дни с анестезия). Ст...

Плащане по фактура: 15876 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

74621.27 лв. дарени от 300000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
33.33 лв. преди 1 час
avatar
166.57 лв. преди 5 часа
avatar
48.75 лв. преди 5 часа
avatar
98 лв. преди 7 часа
avatar
9.35 лв. преди 7 часа
avatar
14.27 лв. преди 9 часа
avatar
9.35 лв. преди 10 часа
avatar
19.18 лв. преди 10 часа
avatar
97 лв. преди 12 часа
avatar
19.2 лв. преди 12 часа
Виж всички дарители
Дари
Сподели